Ozzy Osbourne, de nerecunoscut la 73 de ani. Ce probleme de sănătate are artistul

 Dumba Gabriela
.

Ozzy Obsourne, în vârstă de aproape 73 de ani, a fost surprins de paparazzi, iar fotografiile au îngrijorat fanii. Artistul pare extrem de slăbit și cu greu poate fi recunoscut, evident fiind faptul că problemele de sănătate cu care se confruntă l-au afectat foarte mult.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Avangardist și excentric, artistul a fost dintotdeauna diferit în peisajul muzical internațional. Stilul lui inconfundabil l-a apropiat însă și mai mult de fani, aceștia văzând în el un artist pur și autentic. La 73 de ani, însă, starea de sănătate a lui Ozzy Osbourne se degradează pe zi ce trece. Acesta este îndoit de spate, iar paparazzi l-au fotografiat în timp ce se chinuia să coboare dintr-o mașină.

profimedia-0222657472profimedia-0222657472

Solistul trupei Black Sabbath și-a amânat mai multe concerte în ultima vreme din cauza problemelor de sănătate. Acesta a dezvăluit de curând că îi este frică de rezultatul următoarei operații la gât pe care trebuie să o facă, după ce intervenția din urmă cu doi ani l-a „distrus', scrie news.ro.

În ianuarie 2020, artistul a dezvăluit public că a fost diagnosticat cu Parkinson, însă insista că boala nu-l va împiedica să plece în turnee. La cei 73 de ani, artistul dă asigurări că se simte mai bine decât arată.

„Singura mea întrebare a fost: ‘Este o boală incurabilă?, iar tipul a zis: ‘Nu, dar viaţa este. Nu e decât un alt lucru pe care trebuie să-l înfrunt. Nu sunt nici măcar puţin îngrijorat. Nu ştiam nimic despre asta, în afară de nume⁣, spunea Ozzy Osbourne la acea vreme.

Citește și: Totul despre „Revelionul lui Dan Negru din 2021.De ce Florin Piersic nu acceptă niciodată bani

Citește și: Șopârlă de la Animal X divorțează, după șase ani de căsnicie: „Relația noastră…

Citește și: Cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu.Primele imagini cu cei doi, în timp ce se sărută

Ozzy și-a anulat turneul din America de Nord din 2020 înainte de pandemie, deoarece încă se refăcea după căzătura suferită anul trecut, în timp ce se lupta și cu boala Parkinson.

Ultimul meu concert a avut loc de Anul Nou, în 2018. După am suferit o căzătură gravă şi a trebuit să mă operez la gât. Am fost la baie şi m-am prăbuşit pe podea. M-am gândit că am făcut-o, dar mi-am păstrat calmul. Sharon a chemat o ambulanţă, iar de acolo totul a degenerat.

Şase luni după aceea am fost în agonie. Am întrebat-o pe Sharon dacă mă minte şi dacă sunt pe moarte. Când m-au întrebat asistentele, după operaţie, cât de tare mă doare, pe o scară de la 1 la 10, am răspuns 55! Este cumplit să nu te poţi mişca timp de jumătate de an', spunea artistul atunci.

Fiica sa Kelly a declarat că legenda metalului a răspuns foarte bine la tratamentele cu celule stem. Cu toate acestea, el a trebuit să-și anuleze călătoria planificată în Elveția, unde spera să caute tratamente alternative suplimentare.

La începutul lui 2020, Ozzy a lansat Ordinary Man. Acest disc vine după 10 ani de pauză pentru Prinţul Întunericului, ultimul său material discografic fiind „Scream” din 2010. Producătorul lui Post Malone, Andrew Watt l-a încurajat pe solistul Black Sabbath să înregistreze piese noi şi de aici a pornit totul.

Alături de Ozzy s-au aflat în studio şi Duff McKagan, basistul Guns N’ Roses, dar şi toboşarul Red Hot Chili Peppers, Chad Smith. Pe track-uri mai apare şi chitaristul Tom Morello de la Rage Against the Machine.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton