Cadouri de Secret Santa - idei de cadouri pentru colegi de Crăciun

 Lupescu Anca
.

Organizați Secret Santa la birou și nu ai idei de cadouri pe care să le faci colegilor? Îți petreci toată ziua cu colegii, dar când vine timpul pentru schimbul anual de cadouri, ești blocat încercând să îți dai seama ce anume își va dori colegul tău și care să fie și în limita de preț stabilită.

Ei bine, cu puțină imaginație și creativitate, dar și cu un simț al umorului bine dezvoltat, vei reuși ce îți propui. De la mouse pad-uri din piele până la șosete personalizate, această listă ar trebui să te scutească de stresul de la cumpărături.

Idei de cadouri de Secret Santa sub 50 de lei

Șosete imprimate

Nimic nu se compară cu o pereche de șosete grozave, nu-i așa? Nu numai că toată lumea are nevoie de ele, dar există și o varietate atât de mare de opțiuni disponibile online încât vei găsi cu siguranță o pereche pentru orice personalitate.

Cum să îți îngrijești tenul și pielea iarna

Imprimă-le cu un citat sau o glumă ori cu actorul lor preferat și vei avea un cadou amuzant și inspirat.

Cutie reutilizabilă pentru prânz

Nu este nicio rușine să îți iei prânzul la serviciu, dar de ce să optezi pentru caserole de unică reunoștință când poți avea un recipient ecologic.

Există pe piață diferite cutii pentru prânz rezistente la microunde și se pot spăla în mașina de spălat vase. 

Ceas de birou

Un ceas de birou este un cadou simplu și este ideal dacă nu îți cunoști colegii prea bine. În plus, este un cadou serios, adică potrivit pentru un loc de muncă mai formal, în care relațiile dintre colegi sunt strict profesionale. 

Câte calorii trebuie să arzi ca să slăbești un kilogram

Plantă 

Pentru acel coleg care are o colecție de mici plante pe birou și este pasionat de ele, poți apela oricând la o plantă. Nu trebuie să fie una mare și greu de îngrijit, ci o plantă suculentă, un mic cactus sau ceva care nu cere foarte multă atenție. 

Pernă pentru scaunul de birou

Această pernă permite o postură corectă la birou și dacă știi că scaunele pe care lucrați cu toții nu sunt cele mai confortabile, această pernuță pentru zona lombară ar putea fi un cadou binevenit pentru oricine. 

O poți găsi la un preț modest și este un cadou util pentru oricine petrece 8 ore pe zi la birou. 

Cană

Pentru împătimiții cafelei, poți apela la o cană frumoasă sau chiar personalizată. Dacă nu vrei să te rezumi doar la atât, pune în cadou și o cafea specială sau cu arome de Crăciun.

Cum să îți planifici mesele pentru o săptămână și să economisești bani

Set de fular și mănuși

Un set de fular și mănuși este ideal pentru friguroșii de la birou, care nu vor să deschidă geamul nici când afară sunt peste 25 de grade. Asigură-te că se potrivesc stilului lor vestimentar, adică nu cumpăra ceva colorat unei persoane care se îmbracă doar în culori întunecate. 

Organizator de birou

Pentru acel coleg împrăștiat, care nu își găsește niciodată lucrurile, un organizator de birou este ideal. Găsește un model care să includă un spațiu pentru acte, pentru notițe, creioane, pixuri și alte mărunțișuri de birou. Este un cadou potrivit pentru persoanele care vor să se organizeze mai bine și vei fi convins că îl va folosi în fiecare zi. 

Ce pantofi să asortezi la ținutele de toamnă

Cutie cu dulciuri

Dacă ai un coleg care tot timpul ronțăie ceva dulce, atunci poți cumpăra o cutie de cadouri și o poți umple cu snacksuri și dulciuri. Cumpără bomboane, sticks-uri, covrigei, alune, ciocolățele și altele. Ia niște hârtie creponată și tai-o fâșii ca să le pui deasupra și cadoul este gata. Cu siguranță va aprecia gestul. 

Câtă cafea poți bea în fiecare zi

O sticlă de vin

Pentru colegul care merge în fiecare vineri după muncă în oraș pentru câteva băuturi, o sticlă de vin este cadoul ideal. Asigură-te că îi știi preferințele și apoi caută o sticlă de vin bună. O poți împacheta în hârtie de cadouri cu Moș Crăciun pentru un efect festiv. 

Sursa foto: Shutterstock.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton