Drama neștiută a lui Carmen de la Sălciua: „El a intrat în pușcărie”

 Miniosu Alexandra
.

Deși este cunoscută în toată țară, puțini știu că artista Carmen de la Sălciua ascunde o dramă cutremurătoare. Recent, în cadrul unui podcast de pe YouTube, îndrăgita artista și-a deschis sufletul și a vorbit despre cel mai sensibil subiect din viața ei. La un moment dat, vedeta nu a mai putut să-și controleze lacrimile. Iată confesiunea sfâșietoare a vedetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua a vorbit despre drama ei în fața publicului, într-un podcast. Cântăreața a povestit că existența i-a fost profund marcată de divorțul părinților săi. Potrivit spuselor ei, mama și tatăl său se certau des, iar asta a dus la despărțire. La scurt timp, vedeta mai primis o lovitură grea, atunci când tatăl ei a fost condamnat la închisoare.

carmen-de-la-salciua-drama-1carmen-de-la-salciua-drama-1

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai în vogă artiste. Îi vedeți deseori piesele pe primele locuri în Trending, pe YouTube, și are mii de urmăritori în mediul online. În plus, de curând, ea spune că și-a găsit și marea dragoste. Cu toate că mulți și-ar dori să ducă o viață ca a ei, puțini știu că vedeta nu a trecut doar prin clipe frumoase, ci și prin adevărate drame.

Citește și: Iubitul lui Carmen de la Sălciua și soția lui au ajuns la tribunal:”Dacă și-ar fi dorit atât de mult să divorțeze…”

Citește și: Ce a făcut Carmen de la Sălciua după ce s-a aflat că iubitul ei este însurat:„Știe că nu-mi face bine…'

Citește și: Cine este iubita lui Cătălin Scărlătescu.Primele imagini cu cei doi, în timp ce se sărută

Citește și: Nicoleta Dragne, scandal cu Viviana Sposub, în platoul Bravo, ai stil!:„Se comportă ca un cățel bine dresat'

Drama neștiută a lui Carmen de la Sălciua

Carmen de la Sălciua a scos la iveală detalii neștiute despre familia ei. Vedeta a fost afectată profund de divorțul părinților săi, pe vremea când ea era doar o copilă. I-a lipsit mult afecțiunea din partea tatălui, dar cel mai mult a afectat-o atunci când bărbatul fusese condamndat la închisoare.

Cântăreața a povestit cu ochii în lacrimi despre momentul în care a fost să-și viziteze tatăl la închisoare. A mărturisit că l-a văzut pe bărbatul cu părul cărunt printr-o sticlă, episod ce i-a marcat existența.

„Părinții mei se certau foarte des și a urmat un divorț. Mie mi-a lipsit afecțiunea tatălui meu. Am venit acasă și am plâns și mă gândeam de ce nu pot să am și eu ce au ceilalți copii.

Să-mi spună că mă iubește, e important, e foarte importantă treaba asta, dar nu a fost să fie așa. El a intrat în pușcărie și l-am văzut pe tatăl meu prin sticlă și era cărunt', a mărturisit Carmen de la Sălciua în podcastul „Viața vedetelor'.

Carmen de la Sălciua, despre relația cu iubitul ei: „Mama îl va primi cu căldură'

Dacă ea nu a avut parte de prezența ambilor părinți, Carmen de la Sălciua speră să le poată oferi asta copiilor săi. În prezent, situația ei sentimentală pare a fi una bună. Soarele a răsărit din nou pe strada ei după divorț, iar acum se iubește cu noul ei iubit. Bărbatul se află în plin divorț cu soția lui, fapt pentru care vedeta a fost criticată. Gurile rele au susținut că artista i-ar fi furat bărbatul altei femei, însă ea a infirmat aceste lucruri.

„Dacă bărbatul potrivit vine și îți pune mâna pe mâna ta și îți spune: „Tu poți!', pai poți să muți munții. Eu sunt convinsă că mama mea îl va primi cu căldură. Da, sigur (n.r. răspunsul ei când a fost întrebată dacă este bărbatul vieții ei).

Trebuie să-și rezolve lucrurile din viața lui și nu pot să dau un verdict acum. Mi-am dat seama că lucrurile nu mai mergeau de multă vreme între ei', a mai adăugat ea.

Carmen de la Sălciua: „Nu am înșelat niciodată'

La un moment dat, au apărut și speculații potrivit cărora Carmen de la Sălciua și-ar fi înșelat unul dintre partenerii de viață. Cântăreața a infirmat și aceste zvonuri, spunând că nu a făcut asta niciodată.

„Faptul că am înșelat nu este adevărat, nu am înșelat niciodată', a mai precizat artista.

Sursă foto: Captură ecran, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton