A murit poetul și jurnalistul Lucian Avramescu! Care a fost cauza morții

 Martin Lorena
.

Poetul și jurnalistul Lucian Avramescu a murit! Veste tristă în România! Poetul și jurnalistul Lucian Avramescu s-a stins din viață duminică, 12 decembrie 2021. Artistul a fost găsit inconștient în locuința sa din Sângeru, județul Prahova. Deși medicii au încercat să îl resusciteze, pentru acesta nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decesul.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lucian Avramescu a fost unul dintre cei mai iubiți poeți contemporani din România. Vestea conform căreia acesta s-a stins din viață a venit ca un fulger pentru fanii și apropiații artistului. Se pare că acesta a fost găsit inconștient în propria sa locuință din Sângeru, județul Prahova. La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de intervenție, însă nu a mai putut face nimic pentru a-l aduce la viață.

Lucian-Avramescu-1Lucian-Avramescu-1

Potrivit primelor surse, poetul s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator. Deși s-au făcut toate manevrele posibile de resuscitare, artistul nu a putut fi readus la viață.

Citește și: Câți bani câștigă artiștii de Revelion.Maria Dragomiroiu și Marcel Pavel cer sume uriașe

Citește și: Drama neștiută a lui Carmen de la Sălciua:„El a intrat în pușcărie'

Citește și: Lidia Buble i-a făcut avansuri lui Marius Manole:„E foarte drăguță, eu mor după ea'

Citește și: Cine este soţul actriţei Anca Androne, Delia din serialul Adela.A jucat în Harry Potter!

Poetul și jurnalistul Lucian Avramescu a murit!

Vineri, 12 decembrie 2021, poetul Lucian Avramescu a fost găsit inconștient în locuința sa din Sângeru, județul Prahova. La fața locului a ajuns imediat un echipaj de intervenție care a încercat să îl readucă la viață pe artist. Din păcate însă, în urma manevrelor de resuscitare, acesta nu a supraviețuit. Membrii echipajului au declarat decesul vineri dimineață.

Potrivit primelor informații, acesta s-a stins din viață în urma unui stop cardio-respirator. Cunoscutul poet avea vârsta de 73 de ani și nu era cunoscut ca fiind un om cu probleme grave de sănătate.

Cine a fost Lucian Avramescu

Lucian Avramescu a fost un poet român, născut pe 14 august 1948 în Sângeru, județul Prahova. Acesta a debutat în lumea creației cu poezie și reportaje în 1967 la 'România literară' și 'Luceafărul'.

Acesta a publicat volume de versuri, note de călătorie și pamflete jurnalistice, el fiind în 1979 și membru al Uniunii Scriitorilor din România. Ba mai mult, el a primit și premiul de Excelență „Nechita Stănescu' la cea de-a XX-a ediție a Festivalului Internațional de Poezie 'Nichita Stănescu'.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton