Lidia Buble i-a făcut avansuri lui Marius Manole: "E foarte drăguță, eu mor după ea"

 Dumitrache Laura
.

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vedeta a avut o relație de câțiva ani cu Răzvan Simion, iar în urmă cu câteva zile s-a despărțit de actorul cubanez Harley Becerra. Invitat într-o emisiune Tv, actorul Marius Manole a făcut mai multe dezvăluiri incendiare, iar unele au vizat-o pe Lidia Buble.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Blondina a intrat în atenția presei mai mult pentru viața sa amoroasă. După despărțirea de prezentatorul TV, despre Lidia s-a zvonit că ar fi avut multe relații cu bărbați celebri, dar artista a negat mereu aceste lucruri. Cu toate astea, Marius Manole susține că fosta concurentă de la Asia Express i-a făcut avansuri.

Marius Manole despre Lidia BubleMarius Manole despre Lidia Buble

Marius Manole a fost provocat să răspundă la întrebări surprinzătoare, făcând declarații absolut uimitoare. Actorul nu s-a ferit să spună că îi place de Lidia Buble, dar și de Irina Rimes. Cu toate astea, se pare cea dintâi i-a făcut avansuri.

Citește și: Cum a hotărât Marius Manole să devină actor:”Scena a fost scăparea mea”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Marius Manole:”Țeluri diferite și multe traume din copilărie”/ EXCLUSIV

Citește și: Laurențiu Reghecampf, adevărul despre pozele cu Anamaria Prodan goală:„Am şters mail-urile'

Citește și: Cine este soția lui Dumitru Dragomir, femeia pe spune că nu a înșelat-o niciodată:„Este o sfântă'

Lidia Buble i-a făcut avansuri lui Marius Manole

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, actorul Marius Manole a fost provocat să răspundă la câteva întrebări dificile. Actorul a fost nevoit să spună numele unei vedete din România care i-a făcut avansuri. Fără să stea pe gânduri, Marius Manole a spus că Lidia Buble, lăsând să se înțeleagă că sentimentul a fost reciproc.

Cu toate astea, actorul nu a spus cât de apropiată a fost relția dintre el și artistă. „Lidia Buble! Dar la modul declarat, și unul, și altul. Și era pe timpul când nu mai era cu Răzvan. Deci, nu am intrat în…', a spus actorul, potrivit Playtech.ro.

Ce părere are Marius Manole despre Lidia Buble

Lidia Buble face parte dintr-o familie numeroasă și credincioasă. Se știe că tatăl artistei este preot și a preferat mereu să fie discret, chiar dacă fiica sa a devenit celebră. Măruță a încercat să afle mai multe informații de la Marius Manole, în ceea ce o privește pe Lidia și i-a reamintit actorului că vedeta face parte dintr-o familie credincioasă.

Spre surprinderea prezentatorului TV, Marius a avut un răspuns uimitor: „Ba da, ba da! Și e foarte drăguță, eu mor după ea. Da, vine din familie, dar cred că și-a depășit familia. Cred că familia o reneagă în fiecare zi. Nu, ei sunt mulți frați, care se iubesc foarte tare între ei.', a replicat Marius Manole.

Lidia Buble, ironizată de Dani Oțil

Deși s-a despărțit de Răzvan Simion, acesta este în continuare managerul Lidiei Buble. Moderatorul TV s-a ocupat mult de cariera artistei, iar acum au rămas prieteni buni. Invitată în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Lidia și-a prezentat noua piesă, dar și noul proiect pe care urmează să-l lanseze.

Vedeta a mărturisit că va scoate pe piață propriul parfum. Dani Oțil nu s-a putut abține și a făcut o remarcă legată de aspectul fizic al acesteia. „Ahhh! Am vrut să spun o răutate, dar nu o spun…Că la așa nas, doar nu era să vinzi cordeluțe de păr. Ți se potrivește să vinzi parfumuri', i-a spus colegul lui Răzvan.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton