Otilia Bilionera s-a măritat în secret. Cântăreaţa şi iubitul ei au făcut cununia religioasă în Turcia şi plănuiesc două nunţi

 Dumba Gabriela
.

Otilia Bilionera s-a măritat în mare secret, într-o moschee din Turcia, pentru că soţul ei este musulman. Cântăreaţa a declarat că este foarte fericită şi plănuieşte două nunţi: una moldovenească, una arăbească, pentru a mulţumi pe toată lumea.

Otilia Bilionera a primit inelul de logodna de ziua eiOtilia Bilionera a primit inelul de logodna de ziua ei

Otilia Bilionera şi-a cunoscut soţul, un afacerist misterios, în vârstă de 28 de ani, în septembrie 2018, iar perioada pe care cântăreaţa a petrecut-o în Ferma nu a făcut decât să-i unească şi mai mult.

Tânărul i-a oferit inelul de logodnă de ziua ei, pe 13 iunie, după un concert susținut de artistă în Turcia. „Imediat după ce am terminat concertul, împreună cu echipa noastră am zis să ne retragem în cameră, iar în drumul nostru spre cameră a început să-mi spună dacă sunt pregătită pentru o viață cu el. Și, dintr-o dată, mi-a zis: Ce mai așteptăm? Și a scos inelul; toată echipa era ascunsă după perdele. Nu am plâns, însă a fost un moment foarte special', a spus Otilia Bilionera.

Nimeni nu se aştepta atât de repede la o nuntă, însă Otilia susţine că tânărul a cărui identitate nu vrea să o dezvăluie este bărbatul pe care îl aştepta de-o viaţă şi n-a vrut să mai piardă timpul.

„Cererea în căsătorie a avut loc în Antalia, la un concert de-ale mele, exact de ziua mea de naștere. (…) Eram în Turcia și el mi-a zis: ce-ar fi să ne căsătorim religios? Și ne-am căsătorit la o moschee. (…) El e musulman. Este jumătate arab, jumătate român. Mama lui este moldoveancă, ca și mine. Combinația perfectă! (…) Da, a fost cununia religioasă. Din punctul meu de vedere, nu contează, că tot în fața lui Dumnezeu ne-am unit.

A fost imamul, așa se numește preotul la ei. A fost puțin amuzant. Te pune la început să spui o sumă de bani, în caz în care veți divorța, ca să ai trei luni cu ce să te descurci. Eu trebuia să aleg o sumă. M-am gândit eu, așa, și am zis să nu fiu nesimțită. Și am zis vreo 5.000 de euro. Preotul a zis că, nu, este prea mult.

Și nu a vrut, a vrut doar să scad cât mai mult! (…) Vrem să facem două nunți: una moldovenească, una arăbească, să mulțumim pe toată lumea', a spus Otilia Bilionera, la o emisiune TV. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton