Dieta lui Alex Velea pentru un corp de reclame! Secretul lui e că de ani de zile mănâncă același lucru

 Oana Popoiag
.
Alex Velea regimAlex Velea regim

Alex Velea este un reper când vine vorba de corp lucrat, 'pătrățelele' sale fiind la fel de celebre ca el. Ce nu știe multă lume e că efortul depus este pe măsură, însă Alex mai are un secret. Iubitul Antoniei consumă de ani de zile același aliment. Iată ce dietă ține pentru a arăta ca în reclame!

Pe lângă voce, Alex Velea mai este recunoscut pentru corpul său extrem de bine lucrat, 'pătrățelele' de pe abdomenul său fiind aproape la fel d ecelebre ca el. Artistul este un împătimit al sportului, și nu de ieri, de azi, însă eforturile sunt mult mai mari decât ai putea crede la prima vedere. Totuși, artistul are un secret la care recurge de ani de zile pentru a se menține în formă. Așadar, când vine vorba de alimentație, merge la sigur cu pieptul de pui cu orez, pe care l-ar putea consuma la nesfârșit fără să se plictisească.

Ce dietă ține de ani de zile Alex Velea

În anumite perioade, așa cum a dezvăluit la un moment dat în 'Taifasuri', Alex Velea variază meniul zilnic, însă pieptul de pui nu dispare niciodată din alimentație.

'Micul dejun e bazat pe ouă, fie fierte, fie omletă, alături de 60 de grame de muşchi file. Îmi mai place să mănânc ovăz pe care-l fac cu scorţişoară sau cu rom, cu sirop de agave. De la an la an mi-am obişnuit corpul să ardă mai bine şi să pot să mănânc mai gras, cu mai multe calorii. (…) În perioada în care pozez, fac exerciţii cardio pe stomacul gol. Aşa se ard grăsimile. După antrenament, mănânc carne – cam 200-300 grame de piept de pui. Adaug între 60 g şi 100 g de orez. La câteva ore după, mai mănânc o dată acelaşi lucru şi alternez între piept de pui şi vită, cât mai slabă preparată la grătar. (…) Desigur, cu salate. (…) Mai consum batoane proteice, unt de arahide, câteodată mai mănânc caju, când este cazul, şi ananas', a declarat Alex Velea, adăugând că o data pe săptămână mănâncă absolut tot ce-și dorește, indiferent de numărul de calorii.

Uite cum faci cordon bleu de pui la cuptor!

Foto: Instagram, VIVA!

Citește și:

Cum a reușit să o surprindă Andreea Antonescu pe fiica ei: „A fost singurul cadou care a impresionat-o'

10 ani de la moartea lui Michael Jackson. Ce s-a întâmplat pe 25 iunie 2009, ultima zi din viaţa Regelui Pop

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton