Cum arată Catrinel Dumitrescu la 7 ani de la moartea soțului ei, Emil Hossu! A fost una dintre cele mai frumoase actrițe ale României!

 Oana Pantazi
.

Au trecut deja mai bine de 7 ani de când îndrăgitul actor Emil Hossu a încetat din viață… în locul pe care îl iubea cel mai mult – scena. Iată cum arată acum femeia care i-a fost alături până în ultima clipă!

Pe 25 ianuarie 2012, unul dintre cei mai îndrăgiți actori români, Emil Hossu, înceta din viață la vârsta de 70 de ani, pe scenă, în timpul unei repetiții pentru piesa Aniversarea. Soarta a făcut ca alături de el să se afle atunci chiar cea care i-a fost parteneră atât în viață, cât și pe scenă, Catrinel Dumitrescu. Și tot soarta a făcut ca actorul să-i poată transmite, în ultimele clipe de viață, un ultim mesaj de iubire soției sale.

„Te iubesc, Catrinel!”

Ca într-un scenariu dramatic, al cărui artizan nemilos a dorit cu orice preț să-i despartă pe protagoniști înainte de vreme, Emil Hossu a căzut ca secerat pe scenă, în urma unui infarct miocardic, nu însă înainte de a-i declara încă o dată partenerei sale de viață dragostea sa. „Te iubesc, Catrinel!” au fost ultimele cuvinte ale actorului, care s-a stins sub privirile neputincioase ale soției sale, care i-a fost alături mai bine de 20 de ani.

Catrinel Dumitrescu nu s-a despărțit însă de scenă, deși aceasta a devenit locul celor mai dureroase amintiri. La 62 de ani, actrița încă face parte din echipa Teatrului Nottara și este profesoară de actorie la Universitatea Hyperion. Deși a fost extrem de marcată de pierderea soțului ei, Catrinel Dumitrescu și-a păstrat din trăsăturile și prospețimea anilor tinereții, actrița având încă un trup subțire, de invidiat. Doar chipul îi este marcat de o tristețe nemărginită, părând că în fiecare rid a strâns dorul pentru bărbatul iubit…

 

Foto: Facebook, Instagram, Cinemagia

Catrinel Dumitrescu și Emil Hossu într-una dintre ultimele lor apariții televizate împreună.Catrinel Dumitrescu și Emil Hossu într-una dintre ultimele lor apariții televizate împreună.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton