Orlando Bloom, inger sau demon?

 Revista VIVA
.

Orlando Bloom, inger sau demon?

Orlando Bloom, inger sau demon?

Orlando Bloom

Dupa ce a jucat cu mult succes in seria „Piratilor din Caraibe', Orlando Bloom se afla in in mijlocul negocierilor pentru un rol in filmul atat de asteptat, „Ingeri si demoni'.

Pelicula, in regia lui Ron Howard, este o continuare a „Codului lui Da Vinci', in care Tom Hanks are asigurat rolul profesorului Robert Langdon, iar frumoasa Gisele Bundchen ar putea primi si ea unul dintre roluri.

Dupa ce a facut unul dintre cele mai bune roluri ale sale in „Piratii din Caraibe', alaturi de Johnny Depp si de Keira Knightley, Orlando Bloom a jucat intr-o piesa de teatru, „In Celebration', scrisa de David Storey.

A juca intr-o piesa de teatru dupa ce ai triumfat ca actor de film, poate parea, la prima vedere, de neinteles. Orlando Bloom a dorit insa sa adauge si o altfel de experienta in CV-ul sau si asa impresionant.

Rolul nu i-a convins insa pe criticii de teatru. Cu prestatia sa din „Pompeii', un film in regia lui Roman Polansky, in care joaca impreuna cu Scarlett Johansson, i-ar putea insa cuceri deplin pe criticii de film…

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.cinemagia.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton