O seara spaniola cu Julio Iglesias

 Revista VIVA
.

O seara spaniola cu Julio Iglesias

O seara spaniola cu Julio Iglesias

Julio Iglesias s-a aflat pentru cateva zile in Romania, in turneul de promovare a celui mai recent album al sau, „Romantic Classics', prilej pentru care marele trubadur al dragostei a fost invitatul de onoare al unor petreceri cu stil.

Una dintre ele, patronata de Bancpost si organizata de Cat Music Events s-a desfasurat la Terasa Gaia si a reusit performanta de a reuni peste 300 de personalitati din diverse domenii. Aceasta petrecerea VIP a avut loc chiar cu o seara inainte de concertul sustinut de Julio Iglesias in Bucuresti, pe Stadionul Cotroceni.

Cei prezenti au putut savura delicioasa bautura Sangria si au avut ocazia de a-l cunoaste personal pe artistul spaniol in zona VIP a terasei, Iglesias aratandu-se deosebit de jovial.

Un moment special al serii l-a reprezentat recitalul Elenei (ex-Mandinga), cea care a adus acea nota de temperament si exotism de care orice seara spaniola adevarata are nevoie.

Julio Iglesias
Julio Iglesias
Bancpost, Julio Iglesias
Managementul Bancpost si Julio Iglesias
Manuela Plapcianu Elena Gheorghe
CEO Country Bancpost, Manuela Plapcianu Elena Gheorghe

.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton