Oana Roman, mesaj dur pentru familia lui Mario Iorgulescu: „Oricât și-ar dori ei să-l scape nu au cum!”

 Dumba Gabriela
.

Oana Roman a intervenit în scandalul care îl are în prim plan pe Mario Iorgulescu, după ce acesta a fost transferat într-o clinică din Italia. Oana nu a rămas nepăsătoare la tragedia cu care se confruntă familia Iorgulescu, dar îi acuză pe părinţii lui Mario că mare parte din vina pentru ceea ce s-a întâmplat le aparţine.

mama lui Mario Iorgulescumama lui Mario Iorgulescu

„Vorbim despre un caz din care eu cred că, cumva, cu toții trebuie să învățăm ceva. Arată faptul că copiii pot să o ia razna dacă nu sunt ținuți cum trebuie sub control. Tare rău îmi pare de situația asta și nu vreau să se supere pe mine, dar aici vorbim de un copil care a fost scăpat de sub control. E un copil deștept, un copil frumos. Dacă avea ambiție și dacă era îndrumat de mic ajungea un super top model. Avea șansele să fie pe cele mai mari podiumuri de modă', a declarat astăzi Oana Roman la Pro TV, după ce Mario Iorgulescu a fost transferat de la Spitalul Elias la o clinică privată din Italia.

„Nu este la prima abatere, a mai avut probleme, a fost arestat preventiv, a fost scăpat. E normal ca mamele să sufere pentru copiii ei. Există două părți: poate acolo are mai multe șanse, poate îl salvăm, mai ales că ei își permit, dar acum dacă au avut bani să dea 300.000 de euro vor avea și să dea pentru salvarea vieții sale. Vorbim în dosarul ăsta despre trei infracțiuni grave pentru care sigur va face pușcărie, chiar dacă va trăi', a mai spus Oana.

„Trebuia să anunțe oficial familia Iorgulescu despre transfer. Fapta și situația sunt atât de grave și oricât și-ar dori ei să-l scape nu au cum. În orice țară civilizată, el trebuie să răspundă. Faptele par grave, nu sunt avocat, nu știu câți ani ar putea primi', a conchis vedeta.

Mario Iorgulescu, acuzat oficial de ucidere din culpă

Ieri, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti (PTB) au dispus urmărirea penală pe numele lui Gino-Mario Iorgulescu pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Pe 7 septembrie, fiul şefului Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a ajuns în stare gravă, la spital, după ce a provocat un accident mortal. Mario Iorgulescu este în stare gravă, iar un tânăr de 24 de ani a murit. Teribilul accident s-a petrecut în jurul orei 2:30 pe Șoseaua Chitilei de la marginea Capitalei. Potrivit unor martori, Mario Iorgulescu ar fi condus cu 240 km/h.

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton