Cum arată Anca Serea, la o lună după ce a născut a şasea oară. Vedeta a atras toate privirile la un eveniment monden

 Dumba Gabriela
.

La jumătatea lui august, Anca Serea a născut pentru a şasea oară şi i-a dăruit cântăreţului Adrian Sînă cel de-al patrulea copil, o fetiţă care va fi botezată Leah Maria. La puţin peste o lună de la fericitul eveniment, Anca arată de parcă nu ar fi avut niciodată burtică de gravidă, silueta ei fiind una demnă de invidiat chiar şi de către tinerele care nu au fost niciodată însărcinate.

Ana BaniciuAna Baniciu

Deşi doarme foarte puţin, în jur de patru ore pe noapte, pentru că viaţa cu şase copii nu este deloc una uşoară, Anca Serea reuşeşte să arate senzaţional. A născut în urmă cu o lună şi n-ai zice că a fost vreodată însărcinată, darămite de şase ori.

Este drept, Anca nu a avut niciodată probleme cu greutatea şi a reuşit, de fiecare dată în timpul celor şase sarcini, să aibă grijă şi de siluetă. Iubita lui Adi Sînă este adepta unui stil de viaţă sănătos, este atentă la ce mănâncă şi, atunci când timpul îi permite, face sport şi diverse tratamente de înfrumuseţare.

La sfârşitul săptămânii trecute, Anca Serea a atras toate privirile la un eveniment monden, care a prilejuit relansarea Mon Boudoir, celebrul parfum al Reginei Maria a României, la o sută de ani de la crearea sa, sub semnătura maestrului parfumier Robert Bienaimé.

Îmbrăcată lejer, într-o rochie care îi sublinia talia, Anca Serea (38 ani) a arătat că este, nu doar o mămică fericită şi extrem de solicitată, ci şi o femeie frumoasă. Printre picături, vedeta se pregăteşte pentru botezul micuţei Leah Maria, despre care a povestit că va fi de forma unei petreceri restrânse, în aer liber, într-o zi însorită din octombrie sau noiembrie.

La evenimentul marca Beautik au mai luat parte Doiniţa Oancea, Ana Baniciu, Dana Săvuică, Carmen Negoiţă, Ana Pîrvulescu, Ana Morodan, Ada Condeescu, Ioana Voicu, dar şi Andreea Remeţan.

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton