Oana Zăvoranu, sinceră ca-ntotdeauna: „Am avut 10 perechi de silicoane!”/ ATAC cu precedent la „matracucile” operate din showbiz

 Dumba Gabriela
.

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai sincere persoane din showbiz şi de fiecare dată când a fost nevoită să recunoască o operaţie estetică, o relaţie sau ura pentru anumite personaje din lumea mondenă, a făcut-o fără pic de remuşcări. Oana nu a ascuns niciodată că şi-a schimbat de 10 ori silicoanele, însă are o problemă cu „matracucile' din showbiz care impun drept un trend posteriorul uriaş al lui Kim Kardashian.

Oana ZăvoranuOana Zăvoranu

„Eu o să fiu modestă că de obicei și o să va zic că personajul meu e cel mai șmecher. E sarea şi piperul. Se vor regăsi foarte multe femei în acest serial. E revenirea mea în seriale, după 15 ani.  Am avut niște emoții, îți jur (nr. la primul REC).”, a spus Oana Zăvoranu, la Acces Direct, despre personajul său din serialul „Sacrificiul', de la Antena 1.

Paradoxal, dar Oana Zăvoranu militează pentru naturalețe și, chiar dacă și-a schimbat silicoanele de nu mai puțin de de zece ori, acum este împotriva femeilor operate.

„Am un bărbat pe care îl iubesc enorm, am copii blanosi pe care îi iubesc enorm, dar avem și noi problemele noastre că trăim în România. Știi ce este? cred că stresul e ăla care ne omoară pe toți. Acord o mare atenție fizicului pentru că eu cu asta vând, arăt bine la față la corp.

Am avut 10 perechi de silicoane, toate modelele. Am avut toate formele, modelele, mărimile și etc. Să știi că multă lume mi-a zis, Oana nu ai îmbătrânit deloc, timpul peste ține nu trece.

Eu pot să am 25 de ani, dacă corpul meu arată de 55 și sunt cu ridurile și ţâţele la, pardon, genunchi, degeaba îți zic eu ție eu am 25 de ani, băi Oana, really? Deci trebuie să te ajute cumva spiritul tânăr. Sunt matracucele astea, baragladinele, care nu ai fundul de vadana a lui Kim Kardashian nu ești ok.

Acum după părerea mea, modă, dar la femei sunt deformate frate, deci nu ai cum să ai talia atâta și fundul atât. Nu e ok.”, a mai spus Oana Zăvoranu, la Acces Direct.

 

 

 

 

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton