Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale, după operație: „Mi se strânge inima”

 Miniosu Alexandra
.

Oana Roman a scos la iveală noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale, după operație. În urmă cu câteva zile, Mioara Roman a ajuns din nou pe mâinile pe medicilor, trecând printr-o intervenție delicată. Acum, fosta soție a lui Petre Roman se află în perioada de recuperare. Iată ce a declarat fiica ei, după ce a vizitat-o!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Oana Roman a oferit public noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale, după operație. Vedeta le-a dezvăluit fanilor de pe rețelele de socializare cum se simte Mioara Roman după intervenția delicată suferită în urmă cu câteva zile. Partenera lui Marius Elisei a vizitat-o și susține că recuperarea mai durează.

mioara-roman-12mioara-roman-12

Citește și: Cu ce sechele a rămas Mioara Roman după COVID:”Are niște fixații foarte ciudate…”

Citește și: De ce boală suferă Mioara Roman, de fapt:”A fost diagnosticată cu Parkinson și ea, de fapt, avea…”

Citește și: Alex Bobicioiu, primele declarații după împăcarea cu Simina Loica:”Orgoliul este cea mai mare problemă”

Citește și: Ce cadou a primit Andreea Mantea de la fiul ei, cu ocazia zilei de naștere:”A înțeles din prima”

Oana Roman, noi detalii despre starea de sănătate a mamei sale, după operație

De curând, Mioara Roman a ajuns pe masa de operație. Mama Oanei Roman a trecut printr-o intervenție complicată. Din fericire, aceasta a fost un succes. Deși cea care i-a dat naștere a trecut cu bine peste episodul delicat, partenera lui Marius Elisei e tristă, căci nu poate face nimic ca să o ajute să se recupereze mai repede.

Oana Roman a vizitat-o miercuri, 21 septembrie, pe mama ei, pentru a afla cum se mai simte. În urma operației suferite, Mioara Roman trebuie să treacă prin mai multe ședințe de recuperare. Deși ce a fost mai greu a trecut, fiica ei, Oana, e încă neliniștită și tristă, fiind mereu cu gândul la cea care i-a dat viață.

Fire deschisă, Oana Roman nu a ezitat să le împărtășească fanilor din mediul online aceste trăiri. Vedeta le-a mărturisit internauților că problemele de sănătate ale Mioarei Roman o copleșesc, pentru că nu poate să o ajute să se recupereze mai repede.

„Aș da multe ca să o văd iar pe picioare'

Oana Roman a mărturisit că ar da orice să o vadă din nou pe mama ei din nou pe picioare. Din spusele ei se înțelege că Mioara Roman stă foarte mult timp la pat. Partenera lui Marius Elisei e bucuroasă însă că cea care i-a dat viață e mai bine.

„Azi am fost la mama. Aș da multe ca să o văd iar pe picioare și mergând mai bine. Durează recuperarea după operație și mi se strânge inima! Astfel e bine, dar un pic frustrată că stă mult în pat', a spus Oana Roman pe rețelele de socializare.

Oana Roman le-a mulțumit oamenilor care s-au rugat pentru mama ei

La scurt timp după operația Mioarei Roman, fiica ei, Oana, le-a mulțumit oamenilor care s-au rugat pentru ea în mod public. Vedeta s-a arătat profund recunoscătoarea și a avut cuvinte de laudă și la adresa medicilor care au operat-o pe mama ei.

„Mama a ieșit cu bine din operație. Urmează perioada post operatorie. Sperăm să nu apară complicații și să fie totul bine. Mulțumesc din suflet echipei de doctori de la spitalul Elias, anestezistului și domnului chirurg. Și vouă tuturor care v-ați rugat colectiv pentru ea. Este înălțător să știi că mii de oameni se roagă în același timp pentru mama. Sunt profund recunoscătoare tuturor.’, a scris Oana Roman pe InstaStory.

Sursă foto: Instagram, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton