Ce este nictofobia, boala de care suferă Lidia Buble, la "Sunt celebru, scoate-mă de aici"

 Laciu Andreea
.

Ce este nictofobia. Lidia Buble are de suferit din cauza acestei boli, mai ales acum pentru că participă la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. În jungla din Republica Dominicană, este forțată să înfrunte simptomele teribile ale acestei afecțiuni mai puțin cunoscute pe la noi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Artista în vârstă de 29 de ani suferă de o boală care există încă din cele mai vechi timpuri. Numeroase persoane din întreaga lume se confruntă cu aceasta, dar puțini conștientizează cu adevărat că este vorba despre o afecțiune medicală.

cine-este-lidia-buble-1-1cine-este-lidia-buble-1-1

Ce este nictofobia, boala de care suferă Lidia Buble

Nictofobia este o afecțiune care activează frica de întuneric. Specialiștii din domeniul medical consideră că are niște origini străvechi, din perioada în care primii oameni erau atacați și uciși de animalele sălbatice în timpul nopții. Această boală, de care suferă Lidia Buble de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, se manifestă prin simptome fizice, dar și emoționale.

Din punct de vedere fizic, persoana afectată are parte de probleme ale respirației, ritm cardiac alert, dureri în piept și amețeli, dureri de cap, transpirație și o nevoie vitală de a dormi doar cu lumina aprinsă. Din punct de vedere emoțional, pot apărea simptome mai grave precum: anxietate, atacuri de panică, pierderea cunoștinței, depresie și multe altele, conform Cancan.ro.

Citește și: Ce avantaj are Lidia Buble în fața celorlalți concurenți de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!' :„Eu vin dintr-o familie foarte modestă'

Citește și: Giani Kiriță a avut o copilărie de coșmar: „Tata o călca în picioare pe mama, o învia cu apă”

Citește și: Giani Kiriță a făcut-o pe Lidia Buble să plângă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!: „Îmi pare rău pentru ea, dar…”

Citește și: Cum a reacționat Misty când s-a întâlnit cu Andreea Bălan la un eveniment monden: „Nu mai este…'

„Dacă am tablouri prin casă mă gândesc că noaptea pleacă aia din tablou… Am nopți în care nu închid niciun ochi. Adorm doar spre dimineață când se luminează afară, 2-3 ore. În unele seri e chinuitor. În momentul în care rămân singură o iau razna rău de tot', a dezvăluit Lidia Buble în cadrul unei emisiuni TV. 

Câți bani câștigă Lidia Buble la „Sunt celebru, scoate-mă de aici'

Cu toate că trece prin momente extrem de dificile în jungla din Republica Dominicană, cântăreața face acest sacrificiu pentru un câștig financiar considerabil. Este printre cei mai bine plătiți concurenți de reality show de la noi, încasând pentru o singură săptămână în care rezistă în emisiunea de la Pro TV suma de 5.000 de euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton