Fiica Ilenei Sterp are probleme de sănătate: "Sunt într-o perioadă în care nu mai răsare soarele"

 Dumitrache Laura
.

Fiica Ilenei Sterp se confruntă cu probleme de sănătate. Ileana Sterp, sora mai mare a lui Culiță Sterp, trece prin momente dificile. După ce s-a confruntat cu o problemă la ochi, tânăra și-a anunțat fanii din mediul online că fiica ei, Carla, are un virus. Vedeta este însărcinată în 8 săptămâni și trece printr-o perioadă neplăcută.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Sora lui Culiță Sterp a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că este însărcinată pentru a doua oară. În ultimele zile, Ileana s-a confruntat cu probleme de sănătate, iar recent a dezvăluit că fiica ei, Carla a contactat un virus.

Ileana sterptIleana sterpt

Ileana Sterp este activă pe rețelele de socializare, acolo unde are o comunitate mare de fani. Vedeta îi ține la curent pe internauți cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Sora lui Culiță Sterp a transmis că nu este deloc într-o perioadă bună.

Citește și: Ce probleme are Ileana, sora lui Culiță Sterp, însărcinată a doua oară:„Acum am ieșit de la control și…'

Citește și:Ileana Sterp, însărcinată cu al doilea copil, a cerut ajutorul medicilor:„Am folosit 3 tratamente, fără succes'

Citește și:Preotul Eugen Tănăsescu, după ce a văzut stenogramele în cazul Visarion Alexa:”Părintele a preadesfrânat”

Citește și:Cum s-a afiașat Patrick Mouratoglou cu soția lui, după ce Simona Halep a divorțat de Toni Iuruc

Fiica Ilenei Sterp se confruntă cu probleme de sănătate

Ileana Sterp este însărcinată în 8 săptămâni. Vedeta ar trebui să se bucure nespus de această perioadă, dar anumite probleme o întristează pe sora lui Culiță Sterp. Tânăra a postat pe Instagram un clip video în care a transmis că fiica ei, Carla se confruntă cu probleme de sănătate. Micuța a fost contaminată cu un virus și nu se simte deloc bine.

„Și când vin, vin toate odată. Nu era de ajuns că mă simt eu rău, acum și Carla a luat un virus de undeva, dar nu știu, nu înțeleg de unde. Ieri era foarte bine și aseară totul s-a schimbat. Toată noaptea a făcut scaune moi și dese. Are temperatură destul de mare. Mă simt așa că sunt într-o perioadă în care nu mai răsare soarele.E ciudat, e foarte ciudat că eu nu eram obișnuită așa, să fiu mohorâtă, supărată. Eu de o lună nu mai am o zi în care să mă simt bine și oricât aș vrea să mă motivez, parcă mă doboară starea asta.',a spus Ileana Sterp pe instagram.

Ileana Sterp a avut probleme la ochi

Ileana Sterp va deveni mamă pentru a doua oară. Vedeta a anunțat în urmă cu câteva săptămâni că este însărcinată. Cu toate acestea, sora lui Culiță trece prin momente neplăcute. La puțin timp după ce a anunțat că este gravidă, Ileana a anunțat că a avut probleme la unul dintre ochi. Tânăra le-a spus internauțulilor că a mers la 3 doctori, iar specialiștii i-au dat acesteia tratament diferit.

„Pleoapa mea arată tot mai rău. Din păcate, nici tratamentul doamnei doctor de la Cluj nu a dat randament.Astăzi o să încep cu altceva, însă am fost la 3 medici și am folosit 3 tratamente diferite, dar fără succes.', a scris Ileana Sterp, pe InstaStory.

Sora lui Culiță Sterp este însărcinată a doua oară

Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp are o familie fericită. Anul trecut s-a mutat în casă nouă alături de soțul ei, iar recent și-a anunțat fanii că este însărcinată. Sora cântărețului de muzică de petrecere va deveni mamă pentru a doua oară.

'Domnul fie cu tine, Fața Lui să lumineze mereu ființa ta, să-ți umple viața cu Pacea Sa.Suntem cu toții în extaz de fericire, Dumnezeu a lucrat minunat din nou în viața noastră. Bebe nr. 2 este muuuult așteptat. Nu am cuvinte să exprim tot ce simt', a scris Ileana Sterp, sora lui Culiță Sterp, pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton