Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, sărut pasional la Chefi la cuțite: "O să vedeți..."

 Raiciu Adriana
.

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, sărut pasional la Chefi la cuțite. În ediția de miercuri seara, la Chefi la cuțite, Doina Teodoru vine să gătească pentru cei trei jurați. Actrița va avea și un moment extrem de emoționant alături de iubitul ei, Cătălin Scărlătescu, în fața camerelor.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați și cunoscuți chefi din țara noastră. Face parte din juriul de la Chefi la cuțite, alături de Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Pe lângă carirea de succes și pasiunea pentru bucătărie, Cătălin trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Doina Teodoru, câștigătoarea emisiunii Iumor, ediția din 2017.

chefi-la-cutitechefi-la-cutite

Dacă până acum a fost extrem de discret cu viața personală, acum vorbește deseori despre relația cu Doina Teodoru. În ediția de miercuri seara, la Chefi la cuțite, actrița vine să gătească pentru cei trei jurați. Cum va decurge întâlnirea între chef și iubita lui!

Citește și: Povestea de dragoste dintre Chef Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru a început la Vama Veche:Totul a plecat de la o poză’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată iubita lui Cătălin Scărlătescu în costum de baie.S-a fotografiat la piscină

Citește și: Noi informații în cazul lui Visarion Alexa.Preotul a contestat măsura controlului judiciar, procurorii insistă pentru arestarea lui

Citește și: Fiica lui Carmen Harra se compară, în presa americană, cu Kim Kardashian:Eu am circumferința șoldurilor 109, iar ea… / Cum arată Alexandra

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, sărut pasional la Chefi la cuțite

Chef Scărlătescu trăiește din vara trecută o frumoasă poveste de dragoste alături de actrița Doina Teodoru. Cei doi s-au îndrăgostit la malul mării, Vama Veche fiind locul unde au decis să facă o fotografie împreună, una dintre cele mai dragi amintiri legate de începuturile lor.

Pe contul său de socializare, chef Cătălin a anunțat că ediția de miercuri seara va fi una extrem de așteptată, întrucât își va face apariția în platou Doina, iubita lui. Alături de mesaj, juratul de la Chefi la cuțite a urcat și o fotografie în care o sărută pasional pe actriță.

‘Vă dau un sfat: nu pierdeți ediția @chefilacutite din această seară!
O să vedeți voi de ce… Ne vedem la 20.30, da?
, a scris Cătălin Scărlătescu pe rețelele de socializare.

Doina Teodoru l-a luat la roast pe Cătălin Scărlătescu

Deși emisiunea de la Antena 1 este despre gătit, Doina Teodoru a pregătit un moment de roast pentru iubitul ei, pe care să-l țină minte mult timp de acum încolo.

„Dragule, așază-te comod! Și, cu această ocazie, îi mai atribuim o titulatură, lăutarul limbilor străine. Vă spun eu, la câte relații pasagere a avut Cătălin, cred că mai puteți să-i acordați și titulatura de Gara de Nord. Am înțeles că ai intrat deja în Cartea Recordurilor cu primul restaurant cu trei chiftele Michelin’, sunt o parte din glumele pregătite de Doina Teodoru.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton