„Pentru orice ieșire trebuia să mă justific”. Oana Roman, declarații neașteptate după despărțirea de Marius Elisei

 Calin Maria Bianca
.

Oana Roman, declarații neașteptate după despărțirea de Marius Elisei. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că vedeta și fostul ei soț țin primele pagini ale ziarelor din România. Ce-i drept, încă de la început, au avut parte de o relație cu suișuri și coborâșuri, ajungându-se de mai multe ori la discuții în contradictoriu. Cu toate astea, nimeni nu se aștepta ca după ce au divorțat și și-au mai oferit încă o șansă să se ajungă la o despărțire definitivă. Iată ce a mărturisit vedeta după ce ea și tatăl fiicei sale au decis să meargă pe drumuri separate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Oana Roman, declarații neașteptate după despărțirea de Marius Elisei. Oana Roman și Marius Elisei au luat pe toată lumea prin surpindere după ce au scos la iveală faptul că relația lor nu mai merge, în ciuda tuturor încercărilor. Deși lucrurile nu mai erau așa cum trebuia încă de dinaintea Crăciunului, cei doi au decis să continue, în speranța că lucrurile se vor remedia. Nu, asta nu o spunem doar noi, ci chiar ei vorbeau pe atunci despre problemele care erau între ei.

oana-roman-1-2oana-roman-1-2

Știm cu toții faptul că Oana Roman este una dintre vedetele showbiz-ului românesc care are o mare comunitate de fani în mediul online. Prin urmare, zilnic le povestește diferite momente și întâmplări din viața ei, fie ele bune sau mai puțin plăcute. După ce toată lumea a înțeles că ea și Marius Elisei și-au spus 'adio', frumoasa brnetă a început să scoată la iveală lucruri neștiute din relația lor de până acum.

Citește și: „Mă simt eliberată de o mare povară”. Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit. Motivul separării

Citește și: „Deși am aproape 47 de ani, el mă vede fată”. Oana Roman, ironie la adresa lui Marius Elisei, după despărțire

Citește și: „Această reacție vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum'. De ce refuză Antonia să apară la TV

Citește și: „A fost ca o bătaie. M-am gândit doar: rămâi în viaţă şi…'. Brooke Shields a fost victima unui viol, la 22 de ani

Oana Roman, declarații neașteptate după despărțirea de Marius Elisei

Fără a mai ezita vreun moment, Oana Roman le-a povestit celor ce o urmăresc în mediul online că în acest weekend a ieșit cu o prietenă afară. Totuși nu s-a oprit aici. A continuat să spună faptul că atunci când era cu Marius Elisei, pentru orice ieșire din casă trebuia să se justifice în fața lui. Mai mult decât atât, atunci când ieșea oriunde fără el și fiica pe care o a împreună, avea sentimente de vinovăție. Acum, vedeta a ținut să precizeze că este liniștită și se simte mai liberă ca niciodată.

'Nu se întâmplă lucruri spectaculoase în viața mea în momentul acesta. Stau mai mult acasă. Aseară am ieșit la masă cu o prietenă. Am simțit că parcă eram fugită de la pușcărie. Am stat numai în casă zilele astea. Nu-mi place să stau în casă. (…). Nu-mi place să stau în loc, dar aveam nevoie aseară să ies și să nu mă simt vinovată că am ieșit cu o prietenă în oraș, așa cum m-am simțit ani de zile. Practic, pentru orice ieșire trebuia să mă justific.', a spus Oana Roman în mediul online.

Oana Roman și Marius Elisei au divorțat în 2021

Oana Roman și Marius Elisei nu sunt la prima despărțire de acest fel. În 2021, cei doi au ajuns la discuții aprinse. Și-au dat seama că nu pot merge pe același drum, astfel că au divorțat. În cele din urmă s-au împăcat. Și-au mai dat o șansă, totul de dragul fiicei pe care o au împreună. De atunci și până acum, când s-au despărțit, între ei au fost mai mute certuri și probleme. Din păcate, lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit ei, iar vedeta a anunțat că Marius Elisei a plecat de acasă.

Oana Roman, ironie la adresa lui Marius Elisei după ce a făcut-o 'fată'

Așa cum se întâmplă de fiecare dată, veștile rele circulă repede. Nu a durat mult până când s-a aflat că Mariu Elisei și Oana Roman s-au despărțit. El a plecat de acasă, iar vedeta a făcut acest anunț în Social Media. La scurt timp, și tatăl fiicei sale a confirmat despărțirea. Susținea că nu mai este cale de împăcare, moment în care a numit-o pe vedetă 'fată'.

Nu vreau să mai am nicio legătură cu această fată.', a declarat atunci Marius Elisei.

Bineînțeles, Oana Roman a reacționat imediat. Vedeta a fost deranjată de gestul fostului ei soț. Mai concret, nu a aceeptat ca la vârsta de 47 de ani să fie făcută 'fată', în timp ce este o femeie în toată regula.

Vreau să îi mulțumesc public pentru că, deși am aproape 47 de ani, el mă vede fată.', a scris Oana Roman apoi.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton