"M-am gândit că ar fi trebuit să reacționez în fața ei. M-a afectat foarte mult". Dan Alexa, dezvăluiri surprinzătoare despre pumnul încasat de la Anamaria Prodan, acum 4 ani

 Dumitrache Laura
.

Dan Alexa, dezvăluiri surprinzătoare despre pumnul încasat de la Anamaria Prodan, acum 4 ani. Dan Alexa a vorbit despre pumnul primit de la Anamaria Prodan, la aproape patru ani de la incident. Antrenorul lui FC Brașov a fost surprins de presă în timpul unei discuții aprinse pe care o avea cu agentul său, Anamaria Prodan. Enervată, impresara i-a dat un pumn, iar după acel moment s-a scris că cei doi ar avea o relație amoroasă. Recent, Dan Alexa a vorbit despre scandalul cu fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dan Alexa, dezvăluiri surprinzătoare despre pumnul încasat de la Anamaria Prodan, acum 4 ani. În urmă cu patru ani, când Dan Alex era antrenorul Astrei, a fost implicat într-un scandal alături de Anamaria Prodan. După un meci cu FC Botoșani, impresara l-a lovit puternic pe antrenor, iar momentul a fost filmat de jurnaliștii care așteptau afară pentru interviu.

prodanprodan

Dan Alexa a acordat recent un interviu pentru playsport.ro unde a vorbit și despre scandalul cu Anamaria Prodan. De asemenea, antrenorul a vorbit și despre relația pe care o are în prezent cu impresara. Deși au în continuare contract, cei doi păstrează legătura rar.

Citește și: Reghe susține că episodul cu Dan Alexa l-a făcut să divorțeze de Anamaria Prodan: „Niciodată nu m-am gândit că ea mă înșală'

Citește și:Dan Alexa a devenit tată de băiețel. Ce spune despre relația cu noua iubită

Citește și:„Această reacție vine din traume, din tot ce mi s-a spus până acum'. De ce refuză Antonia să apară la TV

Citește și:„A fost ca o bătaie. M-am gândit doar: rămâi în viaţă şi…'. Brooke Shields a fost victima unui viol, la 22 de ani

Dan Alexa, dezvăluiri surprinzătoare despre pumnul încasat de la Anamaria Prodan, acum 4 ani

În anul 2019, Dan Alexa și Anamaria Prodan au fost surprinși într-o ipostază de proporții. La acea vreme, Dan Alexa era antrenor la Astra, iar după un meci cu FC Botoșani, cei doi au avut un moment tensionat, iar Anamaria Prodan i-a dat un pumn. Întreaga scenă a fost filmată, iar recent, Dan Alexa, a povestit ce a simțit în acele momente.

Nu mi-a căzut bine, dar pe mine mă interesează ce zice lumea? M-a deranjat la început. M-am gândit chiar că ar fi trebuit să reacționez imediat în fața Anei, dar acum mă felicit că n-am făcut-o. Mă atacau toți: „Băi, te-a lovit, a dat Prodanca în tine!', a fost o nebunie un timp.

M-a afectat foarte mult, în special la nivelul percepției publice, ceea ce nu mi s-a părut deloc corect. Eram, totuși, un antrenor pe val, tânăr, cu trei promovări la activ, cu perspective interesante, iar lumea mă judeca strict după acel moment cu Ana. Asta chiar m-a deranjat. Dar ce pot să mai schimb?', a declarat Dan Alexa pentru sursa citată mai sus.

Cum se înțeleg în prezent Dan Alexa și Anamaria Prodan

Dan Alexa antrenează în prezent echipa FC Brașov, iar în trecut a fost jucător la Poli Timișoara, Universitatea Craiova, Dinamo și Rapid. După scandalul petrecut în urmă cu aproape patru ani, Dan Alexa a mărturisit că încă mai colaborează cu Anamaria Prodan, dar vorbesc foarte rar.

„Ținem foarte rar legătura. Nu știu dacă am vorbit de cinci ori în ultimii trei ani. Dar eu am în continuare contract cu ea. Dacă se întâmplă vreodată să-mi găsească o echipă, să fie bine pentru mine și familia mea, n-am nicio problemă să colaborăm. Pe meserie, Ana e foarte bună, nu-i poți lua meritele', a mai spus Dan Alexa.

Anamaria Prodan, despre pumnul pe care i l-a dat lui Dan Alexa

În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan a explicat care a fost motivul pentru care l-a lovit pe Dan Alexa. Impresara a declarat că s-a enervat pe antrenor din cauza unui jucător pe care îl adusese la Astrea Giurgiu și pe care acesta voia să îl dea afară.  „Eu sunt o fire vulcanică. Dacă ceva nu îmi convine eu în secunda doi sar la bătaie. Așa am fost dintotdeauna. Și în cercul de prieteni. În viața mea am lovit multă lume. Singurul pe care nu l-am lovit a fost soțul meu’, declara vedeta in podcastul lui Codin Maticiuc.

Anamaria Prodan a divorțat de Laurențiu Reghecampf, iar antrenorul a declarat că nu a crezut niciodată explicațiile fostei sale soții, declarând că ar fi fost vorba despre o ceartă sentimentală.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton