Ce probleme de sănătate are Moise, fiul Ancăi Serea, după ce a fost externat din spital: „A rămas cu o sensibilitate pe tot ce înseamnă...”

 Laciu Andreea
.

Ce probleme de sănătate are Moise, fiul Ancăi Serea, după ce a fost externat din spital. Fiul Ancăi Serea, Moise, trece printr-o perioadă dificilă din cauza problemelor de sănătate. După ce a fost externat din spital, a rămas cu o sensibilitate în ceea ce privește aparatul respirator, care îi dă acum bătăi de cap. Din fericire, mama lui are un truc care nu dă niciodată greș când vine vorba despre sănătatea copiiilor ei, în mod special în timpul sezonului rece. Vedeta a dezvăluit acum ce se întâmplă, de fapt, cu Moise, dar și ce sfat le dă părinților care trec prin aceeași situație dificilă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce probleme de sănătate are Moise, fiul Ancăi Serea, după ce a fost externat din spital. Anca Serea este considerată de mulți drept o adevărată mămică eroină. Chiar dacă fiul cel mare este plecat la studii, nu înseamnă că îi este cu mult mai ușor să gestioneze situațiile dificile. După ce fiul ei mai mic, Moise, a fost externat din spital, vedeta și-a dat seama că problemele lui de sănătate nu s-au terminat aici.

anca-serea-1-1anca-serea-1-1

Ce probleme de sănătate are Moise, fiul Ancăi Serea, după ce a fost externat din spital

Vedeta în vârstă de 41 de ani are șase copii minunați, de care se ocupă mereu cu multă atenție. Din păcate însă, micul Moise trece prin niște momente grele. A fost internat la spital, dar problemele de sănătate nu au dispărut în totalitate nici după ce s-a întors acasă.

„Moise a avut probleme de sănătate grave, încă de când l-am externat. A avut o bronșulită foarte urâtă și chiar a rămas cu o sensibilitate pe tot ce înseamnă aparat respirator. Tușește, e mai sensibil. Știu că ăsta e punctul lui slab și am grijă tot timpul, îi fac inhalații, uleiuri esențiale”, a declarat Anca Serea, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citește și: „Îmi scrie mesaje deocheate. Când suntem singuri în intimitatea noastră…”. Cum mențin Anca Serea și Adi Sînă pasiunea în cuplu, după 11 ani de căsnicie

Citește și: Damian Drăghici a slăbit 70 de kilograme. Ce dietă ține și la ce alimente a renunțat: 'Puteam să trăiesc doar din zahăr'

Citește și: De ce nu-și mai duc Anca Serea și Cristina Șișcanu copiii la grădiniță: „Educația este importantă, dar…”

Citește și: Nicolae Botgros plânge și acum pierderea soției sale, Lidia Bejenaru. Dezvăluiri din timpul căsniciei: „Ea nu mă lăsa nici să tai pâinea'

Ce truc folosește Anca Serea pentru copiii ei

Vedeta apelează mereu la un truc util atunci când virozele sau răcelile îi afectează pe cei dragi. Cu toate că are mereu grijă ca alimentația copiilor să fie cât mai sănătoasă, uneori organismul lor trebuie să lupte cu boala și atunci au nevoie de un ajutor în plus.

„Le dau vitamina C și și eu iau. Uneori iau chiar și 2000 de unități când mă simt mai slăbită. Îmi mai fac niște perfuzii, un cocktail de vitamine, iar lor le dau cătină cu miere, niște peștișori gumați, produși undeva în țările scandinave, le mai dau foarte multe citrice, foarte multă lămâie, lime, multe fructe și legume. Ei mănâncă cantități foarte mari de fructe de pădure.

Nu prea le dau zahăr, carne foarte multă. Au un regim echilibrat. Noi fiind o familie foarte numeroasă, pot să se îmbolnăvească foarte repede, să ia unul de la altul, cei mari frecventând comunitățile. Din fericire nu se întâmplă. Dar nici nu sunt genul de părinte panicos, adică doar dacă este febră foarte mare, nu mă duc la doctor pentru orice tuse.

Cumva cred că trebuie să ne obișnuim și noi că ăsta este sezonul și să fim împăcați cu ideea că vrem, nu vrem organismul trebuie antrenat, nu putem să-l ferim în totalitate. Prevenția este foarte importantă, somnul, odihna, activitatea în aer liber cât mai multă. Eu nu aș fi de acord să îi retrag de la școală sau doar online.

Cred că gripele astea sezoniere și virozele sunt de când lumea și pământul. Din păcate, suntem constrânși să credem că se întâmplă ceva nefiresc, grav. Ce am învățat eu în experiența mea e că copiii sunt mai puternici decât credem noi. Asta mi-a dovedit mie timpul”, a mărturisit Anca Serea, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro. 

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton