De ce nu mai vorbesc Șerban Huidu și Mihai Găinușă, de fapt: „Frustrări sunt multe. Îmi lipsește de când a plecat”

 Ifrim Georgiana
.

De ce nu mai vorbesc Șerban Huidu și Mihai Găinușă, de fapt. Șerban Huidu și-a recunoscut partea de vină pentru ruperea prieteniei cu Mihai Găinușă. Invitat în emsiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai', realizatorul TV a dezvăluit câteva informații despre parcursul lui profesional, dar și despre perioada când făcea echipă cu Mihai Găinușă la „Cronica Cârcotașilor'. Cei doi au fost buni prieteni, însă au rupt legătură în urmă cu apropae 10 ani. Iată cum s-ar fi produs, de fapt, ruptura dintre cei doi!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De ce nu mai vorbesc Șerban Huidu și Mihai Găinușă, de fapt. În anul 2015, Mihai Găinușă a decis să demisioneze de la „Cronica Cârcotașilor', după 14 ani de activitate. La acea vreme, prezentatorul TV ar fi avut un conflict cu colegul lui, Șerban Huidu, susținând că acesta este principalul motiv pentru care a ales să plece. Invitat în emisiunea lui Denise Rifai, Șerban Huidu și-a prezentat propria versiune a modului în care s-au desfășurat lucrurile atunci. Potrivit acestuia, relația dintre el și Mihai Găinușă se tensionase din cauza frustrărilor din ambele tabere, însă recunoaște că o parte din vină o poartă și el.

hui-8hui-8

Într-un interviu mai vechi, realizatorul TV a declarat că a încercat, în mai multe rânduri, să restabilească relația cu fostul său coleg de platou, însă acesta din urmă i-ar fi respins tentativele de împăcare. În urmă cu doi ani, Mihai Găinușă îi făcea o caraterizare destul de dură lui Mihai Găinușă, dând de înțeles că nu există nicio șansă să revină la sentimente mai bune.

Citește și: Cine este soția lui Șerban Huidu. Cu ce se ocupă Cristina și câți copii împreună

Citește și: „M-am gândit bine dacă pot să merg mai departe sau nu'. Cum l-a afectat pe Șerban Huidu accidentul provocat în 2011

Citește și: „M-am gândit că ar fi trebuit să reacționez în fața ei. M-a afectat foarte mult”. Dan Alexa, dezvăluiri surprinzătoare despre pumnul încasat de la Anamaria Prodan, acum 4 ani

Citește și: „Pentru orice ieșire trebuia să mă justific'. Oana Roman, declarații neașteptate după despărțirea de Marius Elisei

De ce nu mai vorbesc Șerban Huidu și Mihai Găinușă, de fapt

Din anul 2014, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate. Mihai Găinușă a părăsit Prima TV, în timp ce Șerban Huidu a devenit realizatorul al emisiunii „Cronica Cârcotașilor' în octombrie 2011. Acesta din urmă a recunoscut că îi simte lipsa fostului său coleg de platou și este mândru de realizările lor în televiziune.

„Da, îmi lipsește de când a plecat. Problema în sine s-a rezolvat, dar ceea ce a făcut cuplul Huidu-Găinușă în televiziune nu prea făcuse nimeni și mi-e greu să cred că se va întâmpla', a spus acesta la „40 de întrebări cu Denise Rifai'.

„Eu nu am știut să zic mulțumesc'

În anul 2011, Șerban Huidu a cauzat un accident rutier, în urma căruia trei persoane și-au pierdut viața. În acea perioadă, Mihai Găinușă a fost cel care i-a preluat atribuțiile. Acum, realizatorul TV recunoaște că nu i-a mulțumit colegului său, în ciuda frustrărilor dintre ei.

„Povestea este că la un moment dat, frustrări sunt multe, ele decid din păcate viața uneori, probabil că s-au acumulat multe frustrări că a trebuit să preia atribuțiile mele, eu nu am știut să zic mulțumesc, eu am văzut că nu se descurca la fel de bine ca mine, și eu aveam frustrări. Într-un final s-a stricat căruța, dar un om ca Găinușă va fi greu de înlocuit sau de găsit un partener care să poată să facă atât de multe lucruri și îi sunt recunoscător și îmi lipsește', a explicat Șerban Huidu, la Kanal D.

Sursa foto: Facebook & Arhivă Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton