O fetiță de 6 ani a fost ucisă în bombardamentele din Ucraina: "Arată-i asta lui Putin!"

 Oana Pantazi
.

O fetiță în vârstă de 6 ani, din Ucraina, a fost ucisă în bombardamente, duminică, după ce rușii au atacat orașul Mariupol. Micuța a fost resuscitată fără succes de medicii de pe ambulanță, în timp ce mama ei plângea sfâșietor…

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Războiul din Ucraina face multe victime colaterale, iar printre ele și copii nevinovați – o fetiță de 6 ani a fost ucisă în bombardamente, duminică, după ce rușii au atacat orașul Mariupol. Micuța s-a stins din viață sub privirile neputincioase ale medicilor ambulanțieri, care au făcut tot posibilul pentru a o salva, informează CNN.

untitleduntitled

O fetiță de 6 ani, ucisă în bombardamente

Familia fetiței se afla la un supermarket de la periferia orașului Mariupol în momentul în care au început bombardamentele rusești, arată Associated Press, potrivit CNN. Din nefericire, eforturile salvatorilor de a o readuce la viață pe micuță au fost zadarnice. Fetița s-a stins sub ochii medicilor și ale mamei sale.

Citește și: Un soldat din Ucraina s-a sacrificat aruncând în aer podul pe care stătea pentru a opri tancurile ruseşti: „Nu a avut timp să plece'

Citește și: Nou născuți și prematuri intubați din Ucraina, feriți de război într-un adăpost anti-rachetă.Imagini cutremurătoare

Citește și: Momentul în care un ucrainean îngrijește un soldat rus:'Nimeni nu e fericit că e aici…'

Citește și: O româncă și bebelușul ei, salvați din Odesa după un apel pe Facebook:'Tot ce doresc este să îmi duc fiul în siguranță din această țară'

„Scoateți-o afară! Scoateți-o afară! Putem reuși!', a strigat un medic către ambulanțierii care o resuscitau pe copilă, în timp ce mama ei plângea sfâșietor lângă autospecială.

Au așezat-o pe o targă și au dus-o înăuntru, unde medicii și asistentele s-au luptat să o mențină în viață, însă fetiţa nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Un medic care îi pompa oxigen fetiței a privit în camera unui jurnalist Associated Press care filma scenele dramatice şi a spus:

„Arată-i asta lui Putin! Ochii acestui copil'.

https://twitter.com/Channel4News/status/1498281249483464706?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1498281249483464706%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.libertatea.ro%2Fstiri%2Fimagini-tulburatoare-o-fetita-de-6-ani-a-fost-ucica-in-ucraina-arata-i-asta-lui-putin-4005705

O mamă a cinci copii a murit în timpul războiului dintre Rusia și Ucraina

O fetiță de 6 ani a fost ucisă în bombardamente, un băiețel de 11 ani a pierit în timp ce blocul în care locuia a fost bombardat și potrivit presei străine, care citează oficiali ucraineni, de la începutul invaziei rusești în Ucraina au murit 16 copii… Printre victimele care au emoționat și îndurerat o lume întreagă se numără și Iryna Tsvila, veteran de război și mamă a cinci copii. Femeia din Ucraina s-a stins din viață în timp ce apăra Kievul de atacurile Rusiei.

Iryna Tsvila este una dintre femeile care și-au pierdut viața în timpul războiului dintre Rusia și Ucraina. În prima zi a atacurilor, pe 24 februarie 2022, aceasta s-a stins din viață, apărându-și țara. Mai exact, mama a cinci copii era în Kiev când atacurile au început! Ea era veteran de război și făcea parte din Brigada de reacţie rapidă a Gărzii Naţionale Ucraineană.

În Ucraina, 17% din armată este formată din femei. Acestea se află chiar și în acest moment pe front, apărându-și țara de atacurile cu bombe din partea Rusiei. Tsvila, Nazar Kravchuk, Oleksandr Zvieriev și Vitaly Skakun sunt tineri deveniți eroi, după ce și-au dat viața ca să-și protejeze teritoriul.


Foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton