Mioara Roman a fost externată. Ce diagnostic i-au pus medicii: „Încă mai face tratament”

 Miniosu Alexandra
.

Mioara Roman a fost externată. Fosta soție a lui Petre Roman a ieșit din spital după ce, timp de câteva zile, a fost sub atenta observație a medicilor, din cauza problemelor de sănătate cu care s-a confruntat. Fiica ei, Oana Roman, a anunțat că aceasta a ajuns acasă și că se află în continuare pe tratament. Totodată, partenera lui Marius Elisei a dezvăluit și ce diagnostic i-au pus doctorii celei care i-a dat naștere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Mioara Roman a fost externată. Vestea îmbucurătoare a dat-o chiar fiica ei, Oana Roman, care se interesează în permanență de starea sa de sănătate. Partenera de viață a lui Marius Elisei a povestit că cea care i-a dat naștere urmează încă tratamentul prescris de doctori. Totodată, ea a dezvăluit ce diagnostic a primit din partea lor.

mioara-roman-externata-1mioara-roman-externata-1

De curând, în timp ce se afla în vacanță, Oana Roman primea o veste îngrijorătoare din partea medicilor. Aceștia o anunțau atunci că mama ei nu se simte deloc bine și că a chemat Salvarea, ulterior fiind internată. Din fericire, acum, partenera lui Marius Elisei poate răsufla ușurată, pentru că Mioara Roman a fost externată, iar starea ei e mult mai bună.

Citește și: Cum arăta Mioara Roman în tinerețe.Petre Roman nu a fost îndrăgostit de ea la început

Citește și: Cu ce sechele a rămas Mioara Roman după COVID:”Are niște fixații foarte ciudate…”

Citește și: Klaus Iohannis cere accelerarea procesului de creare a Grupului de Luptă al NATO în România

Citește și: Emil Rengle, dezvăluiri neașteptate la Survivor:”Eu nu am încredere în mine în fața bărbaților. Toată viața am fost intimidat”

Mioara Roman a fost externată

În urmă cu câteva ore, Oana Roman a anunțat că mama ei a fost externată din spital. În cadrul unității medicale, Mioara Roman a fost supusă mai multor investigații pentru a afla exact cu ce probleme de sănătate se confruntă. Potrivit spuselor fiicei sale, doctorii au constatat că ea a avut o infecție urinară „foarte urâtă, spre sepsis'. Însă, din fericire, acum e mai bine.

Cu toate că Mioara Roman e acum mult mai bine, aceasta ia în continuare tratament, pe cale orală, cu antibiotic, după infecția urinară pe care a avut-o.

„Mama a fost externată. Am venit la ea. E bine. Încă mai face tratament pe cale orală cu antibiotic. Infecția urinară a fost foarte urâtă. Spre sepsis. Dar acum e pe drumul cel bun. I-am făcut patul, a făcut baie. E liniștită și bine', a spus Oana Roman, pe contul ei de Instagram.

Oana Roman, despre cum a aflat de problemele Mioarei Roman

În urmă cu câteva zile, Oana Roman le-a povestit internauților cum a aflat despre problemele de sănătate ale Mioarei Roman. Conform spuselor ei, vedeta era atunci în vacanță și a fost anunțată printr-un apel telefonic din partea celor de la spital. Partenera lui Marius Elisei s-a îngrijorat mai ales din cauză că nu era acasă, lângă mama ei. A ținut însă secret faptul că aceasta e la spital pentru că și-a dorit ca fiica ei, Isabela, să aibă o zi de naștere fericită.

„Mulți dintre voi au observat că în ultimele zile nu am fost în apele mele. Încă de când eram în vacanță… Eu nu am vrut să vorbesc despre asta, pentru că nu am vrut să îi stric Isabelei ultimele zile de vacanță și când a fost ziua ei, m-am concentrat doar pe ea.

Dar de sâmbătă, practic ultimele două zile de vacanță, au fost foarte grele, pentru că mama, din păcate, a ajuns din nou la spital. M-au sunat cei de la centru să îmi spună că mama nu se simte deloc bine și că au chemat Salvarea să vadă ce se întâmplă cu ea.

M-am speriat foarte tare pentru că a fost pentru prima oară când nu eram aici. Norocul a fost că mama nu era singură acasă. Cei de la centru s-au ocupat însă în mod impecabil de absolut tot. Au hotărât să o interneze ca să îi facă mai multe investigații. Am sunat-o imediat pe Catinca.

S-a descoperit că are o infecție urinară, la rinichi. Și mai așteptăm și alte rezultate. De sâmbătă mama este internată în spital. Din păcate, are probleme din ce în ce mai dese din cauza vârstei', explica Oana Roman.

Sursă foto: Instagram, Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton