Cum se simte Irinel Columbeanu după operația pe cord deschis. A suferit un AVC

 Martin Lorena
.

Cum se simte Irinel Columbeanu după operația pe cord deschis. Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România. Acesta s-a bucurat întotdeauna de o viață plină de lux, lucru care i-a adus consecințe asupra sănătății. Ieri, 28 februarie 2022, el a fost operat pe inimă după ce a suferit un AVC. Iată cum se simte fostul soț al Monicăi Gabor!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Irinel Columbeanu trece printr-o perioadă destul de dificilă din viața lui. După ce și-a lansat primele două cărți bibliografice, starea e sănătate a fostului om de afaceri s-a înrăutățit semnificativ. Din acest motiv, el a ajuns pe mâinile medicilor, care s-au asigurat că viața lui nu este pusă în pericol. Deoarece a suferit un atac vascular cerebral, fostul soț al Monicăi Gabor a fost operat de urgență. Iată cum se simte în urma intervenției!

Irinel-Columbeanu-15Irinel-Columbeanu-15

Pe data de 28 februarie 2022, fostul soț al Monicăi Gabor a fost operat pe cord, pentru curățarea carotidei și montarea unui stent. Află chiar acum cum a decurs operația!

Citește și: Irinel Columbeanu va fi operat, de urgență, astăzi:„Am mai avut un AVC, mai greu decât ăsta de acum'

Citește și: Câți bani au încasat Monica Gabor și Irinel Columbeanu pentru reality show-ul lor de la B1TV.Cine primea, de fapt, banii

Citește și: Rusia a fost exclusă de la Eurovision 2022.Organizatorii au decis după atacul asupra Ucrainei

Citește și: Andreea Bănică a ieșit din casă îmbrăcată în hainele soțului:„Lui nu-i mai vin

Cum se simte Irinel Columbeanu după operația pe cord deschis

Cum se simte Irinel Columbeanu după operația pe cord deschis. Irinel Columbeanu se află în continuare sub supravegherea medicilor, după ce a suferit o operație pe cord, pentru curățarea carotidei și montarea unui stent. Deși intevenția a fost una dificilă, fostul om de afaceri a trecut cu bine peste această situație.

Deși abia a ieșit dintr-o operație pe cord deschis, Iri, cum îi zic apropiații, se simte bine. Potrivit Spynews, medicii sunt de părere că fostul milionar va putea fi externat în maximum trei zile, dacă starea sa de sănătate se menține la fel de bună precum este acum.

A mai suferit un AVC în 1981

Irinel Columbeanu a vorbit despre starea sa de sănătate, dinainte de operație. El a povestit cum a ajuns pe mâinile medicilor, dar și despre stările de spirit pe care le-a avut. Fostul soț al Monicăi Gabor a menționat că nu este prima dată când se confruntă cu un atac vascular cerebral, primul fiind în 1981.

„Sunt la Spital de Elias din data de 18 februarie. La două zile după lansarea cărții mi s-a făcut rău și am fost adus aici. Nu am avut niciun semn care să mă avertizeze, brusc am avut o stare de moleșeală, leșin, cauzate de oboseala acumulată cu cele doua lansări. Acum sunt sub supraveghere medicală, sunt foarte bine îngrijit, am alături colegii de salon care sunt haioși, sunt foarte răsfățat. Am o medicamentație pe care o respect, dar și un regim. Nu mai mănânc dulciuri, evit grăsimile, tot ce pune în pericol sănătatea,  pentru că am colesterolul mare. Nu prea am avut probleme de sănătate, nu am fost un om bolnăvicios. Doar că în 1981 am mai avut un AVC  și drept să vă spun, a fost mai greu decât ăsta de acum. Nu m-am speriat nici atunci mai ales că eram tânăr”,  a explicat Irinel Columbeanu pentru  Click!.ro  . 

Sursă foto: Facebook, Arhivă VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton