Nicoleta Voica e prima vedetă din România, care și-a pus silicoane, în urmă cu 30 de ani. / Mesajul cântăreței de muzică populară pentru tinerele care vor sâni mai mari

 Dumba Gabriela
.

Nicoleta Voica și-a pus silicoane în urmă cu 30 de ani, când în România nici nu se auzise despre chirurgia estetică. Prin prisma turneelor sale prin Statele Unite, cântăreața de muzică populară era, la vremea aceea, mult mai informată decât alte vedete de la noi și, astfel, a ales chiar un medic din America pentru a-și mări sânii.

Nicoleta VoicaNicoleta Voica

Mult timp s-a crezut că Daniela Gyorfi este prima vedetă din România care și-a pus silicoane, însă nu este adevărat. Nicoleta Voica și-a mărit sânii în America, în urmă cu 30 de ani și le sfătuiește pe fetele care vor să-și pună silicoane că trebuie să se informeze înainte și să nu aleagă în funcție de preț pentru că nu puține sunt cazurile de operații nereușite.

„Aveam sânii mici şi voiam să pot purta o rochie decoltată şi să arăt bine', spune cântăreaţa în vârstă de 63 de ani.

Mi-am pus silicoane acum 24 de ani, în America, când medicii de acolo puneau implanturi de 30 de ani', declara cântăreața de muzică populară Nicoleta Voica pentru WOWbiz.ro, în urmă cu șase ani.

Cantăreața de muzică populară le compătimește pe tinerele care și-au făcut astfel de operații, fără să se informeze foarte bine înainte și au ales medici slab pregătiți.

„Când este vorba de viața ta, de sănătatea ta, te interesezi, deschizi ochii. Eu am căutat, m-am consultat, că să găsesc medici buni, renumiți. Vreau să-ți spun că nici măcar nu m-au internat. Am stat patru ore cât m-au operat și mi-au dat drumul acasă. La vremea respectivă am plătit 2.000 de dolari.

Nu mi-am schimbat silicoanele, nu există așa ceva. Nici n-am avut vreo problema. Probleme poți să ai dacă îți înfigi cuțitul în piept sau sări din avion. Merg la control anual, că orice femeie, îmi fac analizele și mamografie', spune artista. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton