Îl mai știi pe primul câștigător ”Dansez pentru tine”? Cum arată acum Florin Birică, cel care a învățat-o pe Andra să danseze

 Oana Popoiag
.
Florin Birică Dansez pentru tineFlorin Birică Dansez pentru tine

În 2006, Andra reușea să câștige, alături de Florin Birică, marele premiu la 'Dansez pentru tine', însă după aceea, despre talentatul tânăr nu s-a mai auzit aproape nimic. Recent, Florin a revenit în atenția publicului printr-o apariție-surpriză pe scena 'Românii au talent'.

Sunt 13 ani de când Andra a câștigat primul sezon 'Dansez pentru tine', avându-l ca partener pe Florin Birică, alături de care a învins perechea Arsenie-Aliona Munteanu. Visul cel mare al tânărului era să-și cumpere, împreună cu iubita de la vremea aceea, alături de care locuia într-un centru de plasament, o garsonieră. Florin nu a rămas în lumina reflectoarelor după emisiunea-fenomen, preferând viața la Iași, unde cântă acum alături de corul Aletheia.

Cu ce se ocupă acum Florin Birică, primul câștigător 'Dansez pentru tine'

După 13 ani în care nu s-a mai auzit mare lucru despre el, Florin Birică a avut o apariție-surpriză în cadrul 'Românii au talent', unde a susținut un moment alături de colegii din Aletheia, în fața Andrei, membră a juriului.

'V-am văzut cu alţi ochi. Nu ştiu dacă v-a spus Florin, dar el a fost partenerul cu care am câştigat «Dansez pentru tine». Alături de el am învăţat să dansez. Ultima dată mi-ai spus că te-ai apucat să cochetezi cu muzica, dar nu m-am gândit că tu cânţi aşa frumos. Mă bucur că ţi-ai găsit locul într-un grup atât de talentat şi că faci treaba asta. Vă felicit pe toţi, a sunat foarte bine', a concluzionat Andra, vizibil emoționată.

Foto: PR, Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton