Andreea Esca și Alexandre Eram au reeditat prima copertă VIVA!, de acum 20 de ani! Vedeta a îmbrăcat aceeași rochie și atunci și acum și arată fabulos!

 Stamen Diana
.

Au trecut 20 de ani de la prima copertă VIVA! și de la… prima ședință foto a cuplului Andreea Esca – Alexandre Eram. Care, la vremea respectivă, tocmai ce se mutaseră împreună, într-o nouă locuință, și se pregăteau pentru primul lor eveniment important de cuplu: nunta. Ce s-a schimbat de atunci și până acum? Relația soților Eram s-a consolidat și au devenit părinții Alexiei și ai lui Aris, doi adolescenți cool, pe care acum îi vedeți în premieră, într-un pictorial alături de părinții lor.

În momentul în care i-am înaintat Andreei Esca propunerea de a face coperta pentru ediția aniversară VIVA!, și-a adus aminte instantaneu de faptul că ea și soțul ei, Alexandre, au fost și protagoniștii primului număr al revistei.

De acum zece ani, după cum Andreea ne-a spus. Ei bine, ne-a fost greu tuturor să realizăm faptul că revista la care ne referim a apărut, de fapt, în urmă cu 20 de ani, cele două decenii trecând mult mai repede decât ne-am imaginat. Dar, pentru Andreea, cei 20 de ani s-au scurs cum nu se poate mai bine. Este emblema știrilor PRO TV, activează la cel mai înalt nivel în mai multe sfere mass-media și a devenit mama a doi copii superbi, care-i calcă pe urme cel puțin în ceea ce privește carisma și determinarea. Pentru prima oară în 20 de ani, familia Eram a făcut un pictorial în formulă completă, fotografii pe care vi le prezentăm în exclusivitate în ediția aniversară VIVA – 20 de ani.

Așadar, „Bună seara, România, bună seara, București!. Să o lăsăm pe Andreea Esca să vorbească!

Coperta VIVA! iunie

Coperta VIVA! iunie

„În viață sunt două lucruri care trebuie să-ți facă plăcere: casa și profesia, pentru că între cele două îți împarți, practic, timpul, ne spuneai în interviul pe care ni l-ai acordat acum 20 de ani. Bănuiesc că, între timp, nu s-a schimbat nimic în percepția ta, nu?

Chiar nu s-a schimbat, doar că în casa de atunci au mai apărut doi oameni minunați, pe care îi iubesc tare: Alexia și Aris.

Te gândeai, la vremea respectivă, că vei ajunge, și după două decenii, să ai aceeași profesie, la același post de televiziune?

Da. Nici nu mi-a trecut prin cap alt scenariu. Poate și pentru că veneam dintr-o epocă în care oamenii lucrau toată viața în același loc.

Ești genul care își face planuri de viitor, care își fixează targeturi, care își face proiecții în legătură cu propria persoană?

Absolut deloc. Nu mi-am făcut niciodată planuri și poate că de aceea nici nu am trăit mari dezamăgiri. Habar n-am ce fac peste câteva zile.

Andreea Esca a purtat aceeași rochie de acum 20 de ani

Andreea Esca și soțul ei, Alexandre Eram, au refăcut coperta revistei VIVA! din 1999. Prezentatoarea Știrilor ProTV a purtat la ședința foto exact aceeași rochie de acum 20 de ani. Andreea Esca pare că și-a păstrat silueta pe care o avea la 26 de ani. Anii parcă nici nu au trecut peste vedetă. În galeria foto veți putea vedea imaginea cu Andreea Esca și Alexandre Eram din 1999 și imaginea cu ei din 2019.

Interviul integral poate fi citit în numărul de iunie al revistei VIVA! disponibil la toate punctele de difuzare a presei, începând cu 29 mai 2019. 

FOTO: Ștefan Dani, arhiva VIVA!, Facebook

Andreea Esca și Alexandre Eram în 1999Andreea Esca și Alexandre Eram în 1999

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton