Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii și soțul ei s-au căsătorit religios: „Mi-am găsit rapid rochia de mireasă”. Primele imagini de la nuntă

 Miniosu Alexandra
.

Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii și soțul ei s-au căsătorit religios. Weekend-ul trecut, fosta concurentă din cadrul show-ului de la Antena 1 și tatăl fiului ei și-au unit destinele și-n fața lui Dumnezeu. Anul trecut, în 2021, cei doi s-au căsătorit doar civil, din cauza pandemiei. Iată cum a arătat tânăra în rochie de mireasă! Primele imagini de la eveniment.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În weekend, Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii și soțul ei s-au căsătorit religios. Aceștia s-au căsătorit civil cu un an înainte, în 2021. Nu au putut să facă atunci și căsătoria religioasă, din cauză că pandemia de COVID-19 le-a dat planurile peste cap. Acum, însă, sunt mai fericiți ca oricând, după ce și-au îndeplinit visul până la capăt. Dovadă stau imaginile postate de cei doi de la marele eveniment pe rețelele de socializare.

nicoleta-molnar-8nicoleta-molnar-8

Nicoleta Molnar este cea mai fericită femeie din lume, după ce visul i s-a îndeplinit. După ce s-a căsătorit civil cu soțul ei, în 2021, anul acesta, cei doi au făcut și căsătoria religioasă. Cei doi au un băiețel minunat, iar împreună formează o familie superbă.

Citește și: Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii a născut un băiețel.Prima imagine cu bebelușul

Citește și: Andreea Bălan și Emilian s-au pupat pe gură la „Te cunosc de undeva':„Ești sexy…'

Citește și: Maria Constantin, mărturisiri cu ochii în lacrimi despre cea mai grea perioadă din viața ei:„Nu mai voiam să mă trezesc. Este cumplit să…'

Citește și: Vlăduța Lupău și soțul ei, Adi Rus, s-au mutat în casă nouă. Cum arată camera fiului lor:„Doarme chiar în pat cu noi, de multe ori' / EXCLUSIV

Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii și soțul ei s-au căsătorit religios

Înainte de a ajunge în fața altarului, Nicoleta Molnar făcea primele declarații despre eveniment. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a explicat de ce ea și soțul ei nu au putut face slujba religioasă și petrecerea de nuntă până acum.

„Da, urmează să ne căsătorim. Simt emoțiile, dar totul e deja organizat, totul e perfect, urmează doar să înceapă distracția.

Acum un an ne-am căsătorit civil, dar nu am putut să facem nunta atunci, că era pandemia, acum facem petrecerea de nuntă și slujba religioasă', a spus Nicoleta Molnar pentru Spynews.ro.

Cum a arătat rochia de mireasă

La scurt timp, Nicoleta Molnar a postat în mediul online primele imagini de la eveniment, în care ea apare în rochie de mireasă. Se pare că fosta concurentă de la Insula Iubirii a optat pentru o rochie tip prințesă. Din fericire, deși alegerea piesei vestimentare este de regulă o muncă grea, ea și-a găsit-o foarte repede pe cea potrivită.

Însă nici soțul ei nu s-a lăsat mai prejos. Acesta a fost îmbrăcat la patru ace, într-un costum negru și cămașă albă. Pentru a se asorta perfect, mirele a purtat și un papion negru la gât.

Cât despre nuntă, aceasta a dezvăluit că nu și-a dorit un eveniment foarte mare, însă nici restrâns. Potrivit declarațiilor făcute de ea în weekend, în total, se aștepta la maxim 170 de persoane.

„Mi-am ales rochia de mireasă, bineînțeles. Mi-am găsit-o foarte rapid, mie mi-au plăcut toate modelele. E stil prințesă, nu sunt foarte înaltă și nu mi-a stat bine cu altceva, dar sunt frumoase toate. Am cumpărat-o de prin august, după ce am venit din concendiu.

Nunta nu va fi chiar mare, dar nici restrânsă. Vor fi cam 160, 170 de persoane, să vedem câți vin. Evident, și soțul s-a pregătit cu totul. Nu e chiar așa complicat să organizezi nunta, dacă aș face încă una m-aș descurca mult mai bine, oricum n-am fost stresată deloc, știam că va ieși bine', a adăugat ea.

Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii și soțul ei, lună de miere în Viena

Iar cei doi însurăței s-au gândit deja și la luna de miere. Aceștia au în plan să plece câte zile la Viena, iar vara viitoare își doresc să meargă în vacanță și cu fiul lor.

„Vom pleca și în luna de miere, poate câteva zile să plecăm în Viena. Poate la vară vom merge undeva să mergem și cu băiețelul, dar na, am trăit luna de miere înainte de nuntă', a conchis fosta concurentă de la Insula iubirii.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton