Ileana Lazariuc și Matei Stratan formează un cuplu. Cei doi s-au expus prima oară în public alături de LIli Sandu și soțul ei

 Oana Pantazi
.

Ileana Lazariuc și Matei Stratan formează un cuplu de ceva vreme, însă abia recent cei doi îndrăgostiți și-au oficializat relația. Ea este divorțată de Ion Ion Țiriac de mai bine de 5 ani, în timp ce el a format un cuplu cu Mădălina Ghenea. Recent, cei doi îndăgostiți au fost supinși împreună, dovadă că relația lor a ajuns la un alt nivel.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Deși, se pare, fomează un cuplu de un an de zile, abia recent Ileana Lazariuc și Matei Stratan au fost surprinși împreună în lume, cei doi oficializându-și astfel relația. Este pentru prima oară după divorțul de Ion Ion Țiriac, alături de care a fost timp de 17 ani, când Ileana Lazariuc se afișează alături de un alt bărbat, ia acesta este nimeni altul decât fostul partener de viață al Mădălinei Ghenea.

cum-arata-ileana-lazariuc-in-costum-de-baie-la-40-de-anicum-arata-ileana-lazariuc-in-costum-de-baie-la-40-de-ani

Ileana Lazariuc și Matei Stratan formează un cuplu

După divorțul din 2017, Ileana Lazariuc nu a mai fost surprinsă alături de un alt bărbat până recent, când a luat decizia de a-și oficializa relația cu Matei Stratan. Fosta soție a lui Ion Ion Țiriac este de ceva vreme iubita unui alt bărbat celebru, însă deși, se pare, ea și fostul partener al Mădălinei Ghenea formează un cuplu de un an, cei doi nu s-au afișat împreună până acum. Au fost însă surprinși într-un local din nordul Capitalei, alături de alți prieteni, iar fotografiile publicate, în exclusivitate, de cancan.ro nu lasă loc de îndoială – cei doi formează un cuplu.

Citește și: Ce pensie alimentară primește fiica Mădălinei Ghenea de la tatăl ei, Matei Stratan:„Plătesc singură chiria la Milano!’

Citește și: Imagini de senzație cu Mădălina Ghenea și Al Pacino de la filmările pentru House of Gucci

Citește și: Trucul de frumusețe din bătrâni, folosit de Mădălina Ghenea.E accesibil și eficient!

Citește și: Cu ce se ocupă în prezent Ileana Lazariuc, fosta soție a lui Ion Ion Țiriac: „Își acordă toată atenția…'

Ileana Lazaiuc și Matei Stratan au ieșit să se relaxeze la un local din zona Floreasca alături de câteva cuplui de prieteni, pintre care și Lili Sandu și Silviu Țolu, pe cele două legându-le o frumoasă prietenie de ani de zile. Aceștia au petrecut împreună o seară relaxantă și au părăsit împreună localul după miezul nopții, după cum notează sursa citată.

Cine este Matei Stratan

Dacă Ileana Lazariuc este un nume în showbizul autohton cu mult înainte de a deveni soția lui Ion Ion Țiriac, Matei Stratan a devenit cunoscut odată cu relația cu Mădălina Ghenea. Afaceristul este unul dintre cei mai bogați bărbați din România și a trăit o poveste de dragoste cu frumoasa actriță în urmă cu mai mulți ani. Cei doi au împreună o fetiță, Charlotte, care locuiește împreună cu mama sa, în Italia. Actualul partener de viață al Ilenei Lazariuc a rămas în elații foarte bune cu Mădălina Ghenea și este foarte apropiat de fiica sa, pe care încearcă să o viziteze cât poate de des în Italia.

Deși este cunoscut faptul că provine dintr-o familie înstărită, Matei Stratan a recunoscut că veniturile sale provin din funcția pe care o are în cadrul unei companii și din alte proiecte la care lucrează. Acesta a declarat că realizează coloane sonore pentru mai multe producții cinematografice, fiind una dintre pasiunile sale de când era copil. Tatăl afaceristului, Dan Stratan, deține o avere estimată la 250 de milioane de euro și are numeroase proprietăți. Cu toate acestea, afaceristul a recunoscut că „nu beneficiază’ de banii familiei și că nu este „acel milionar’ de care se spune.

„Muncesc non-stop. Mă ocup de mai multe lucruri, cu firma, cu muzica. În 2020 am luat premiul Goppo pentru muzică de film, pentru producția lui Dorian Boguță. (n.r. în care a jucat și Mădălina Ghenea). Fac în continuare asta ca și hobby. Ultimul proiect a fost muzica pentru „Spioni de ocazie’, al Oanei Giurgiu. E pasiunea mea de mic, inclusiv muzica clasică.

Acum am prins această oportunitate. Lucrez numai pentru filmele românești. În prezent, fac muzica pentru un documentar despre o relație atipică dintre două persoane, nu foarte cunoscute. E un proiect foarte frumos’, a spunea, recent, Matei Stratan, potrivit playtech.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton