Daniela Crudu este însărcinată: „Încă nu am aflat sexul copilului”. Cine este iubitul fostei asistente TV

 Ifrim Georgiana
.

Daniela Crudu este însărcinată. În urmă cu puțin timp, Daniela Crudu a părăsit România și s-a mutat în Suedia alături de noul ei iubit. Acum, fosta asistentă TV a declarat că este însărcinată și a făcut primele declarații despre tatăl copilului, un afacerist român cu care formează un cuplu de aproximativ un an. Iată ce a susținut acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daniela Crudu a renunțat la televiziune, susținând că a făcut parte din toate proiectele disponibile și nu mai există nimic care să o provoace. Ulterior, bruneta și-a deschis un cont de OnlyFans, iar doritorii care vor să vadă conținutul postat de fosta asistentă TV trebuie să plătească un abonament în valoare de 20 de dolari/lună. După mutarea în Suedia, vedeta a susținut că își dorește să-și întemeieze o familie. Ei bine, se pare că Daniela Crudu este însărcinată în luna a treia și a făcut dezvăluiri despre iubitul său.

dani-10dani-10

Daniela Crudu este însărcinată. În urmă cu mai bine de o lună, vedeta susținea că îi priește viața în Suedia, acolo unde locuiește cu iubitul ei. Mai mult, acesta a adus în discuție și dorința de a deveni mamă.

Citește și: Nea Mărin, primele declarații după ce a fost acuzat că lovit-o pe Daniela Crudu:„Ea a fost ani de zile la noi la emisiune'

Citește și: După Daniela Crudu, și sora ei, Ana, și-a făcut cont pe Only Fans:„Îmi face chiar soțul pozele'. Care e motivul

Citește și: Nicoleta Molnar de la Insula Iubirii și soțul ei s-au căsătorit religios:„Mi-am găsit rapid rochia de mireasă'. Primele imagini de la nuntă

Citește și: Andreea Bălan și Emilian s-au pupat pe gură la „Te cunosc de undeva':„Ești sexy…'

Daniela Crudu este însărcinată

Fosta asistentă TV a confirmat faptul că este însărcinată în trei luni. Deocamdată, Daniela Crudu nu știe sexul copilului, însă urmează să afle la ecografia de morfologie fetală. Mai mult, vedeta a susținut că își va continua activitatea pe OnlyFans, atât timp cât îi permite sarcina.

„Da, sunt însărcinată. Săptămâna viitoare fac trei luni de sarcină. Încă nu am aflat sexul copilului. Nu renunț, momentan, la OnlyFans, voi continua atât timp cât îmi permite sănătate', a susținut vedeta, potrivit fanatik.ro.

În urmă cu ceva timp, Daniela Crudu și-a vândut apartamentul din București și s-a mutat în Suedia, susținând că a avut nevoie de o schimbare în viața sa. Timp de 12 ani, acesta a locuit în fostul ei imobil.

Cine este tatăl copilului

De aproximativ un an, Daniela Crudu trăiește o poveste de dragoste cu un român stabilit în Suedia. Cei doi se înțeleg de minune și se pare că partenerul brunetei nu este deranjat de activitatea de pe OnlyFans a acesteia.

„Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online', a mai spus acesta, potrivit sursei citate.

„Îmi place mult de tot aici'

Fosta asistentă TV a recunoscut că viața în Suedia îi priește, având în vedere că își poate desfășura activitatea fără să o judece nimeni.

„Îmi place mult de tot aici, e liniște, nu mă știe nimeni, e tare. Îmi pot face de cap, fac ce vreau eu, plus că stă sora mea aici. Îmi fac treaba liniștită, nu mă stresează nimeni. Plus că, eu cum fac OnlyFans, nu am probleme când vreau să fac poze, să închiriez un apartament, o casă.

La noi se uită lumea, vorbește, aici, în Suedia, nu interesează pe nimeni ce faci, poți să închiriezi ce vrei, să faci ce vrei. Sora mea e fotograful meu, eu al ei', a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton