Hanorace la modă și călduroase pentru fete

 advertising.ringier
.

Stilul vestimentar este oglinda personalității pentru fiecare dintre noi, indiferent de vârstă. Modul în care alegi să te îmbraci oferă indicii despre cine ești tu, obiceiurile tale, sau despre dinamica ta de viață. Indiferent de registrul vestimentar pe care îl abordezi tu sau fetița ta, ținutele casual sau sport continuă să reprezinte un refugiul după o zi  activă de școală, sau ținuta preferată pentru ieșirile cu prietenii, drumeții, plimbări în natură, orele de sport și nu numai.

Hanoracele pentru fete: importanța materialelor pentru sănătatea pielii și un nivel de confort la superlativ

Noul sezon bate la ușă, așadar este nevoie să arunci un ochi în garderoba fetiței tale și să reactualizezi colecția de hanorace pentru fete cu modele care să o avantajeze și culori plăcute pentru un vibe tonic. Așadar, orientează-te către bluze și hanorace compuse din materiale plăcute și care mențin pielea uscată. O variantă excelentă sunt articolele create din amestec de fibre naturale și sintetice. Hanoracele din bumbac și poliester de exemplu sunt adorate de firile active, sau cele care includ sportul în rutina lor. Fibrele din bumbac asigură ventilația și oferă pielii o experiență senzorială de vis. Fibrele sintetice elimină acumularea de umezeală, păstrând pielea curată și uscată, chiar și după o oră de antrenamente. 

Multe fete asociază hanoracele fete cu outfit-urile sportive, ceea ce este complet greșit. Hanoracele sunt piese atemporale, mereu la modă și îndrăgite pentru lejeritatea pe care o asigură la purtare. Confortul nu se demodează niciodată!  Din punct de vedere al design-ului și a cromaticii, hanoracele trebuie să se plieze după structura corporală și să accentueze feminitatea trăsăturilor.

Un simplu hanorac și numeroase combinații vestimentare Cum alegi modelul de hanorac pentru fete în funcție de ocazie?

Hanoracele țin pasul cu moda, astfel că, piața oferă o varietate de modele adaptate fiecărui stil. Hanoracele cu glugă și fără fermoar sunt ideale pentru a completa ținutele casual pentru școală și timp liber – modele care te salvează atunci când nu știi cu ce să te îmbraci și ești în criză de timp. În funcție de lungimea pe care o au, hanoracele cu glugă pot fi incluse în ținute elegante cu fustițe, pantofiori cu toc, sandale, sau platforme. Hanoracele fără glugă și sistem de închidere pot fi purtate ca bluze călduroase, iar clasicele hanorace cu fermoar sunt indispensabile pentru orele de sport. Descoperă mai multe pe https://4fstore.ro/fete/haine/bluze.html.

Bluzele pentru fete pot fi integrate atât în ținute sport, cât și în outfit-uri casual, sau sport-casual. Oferă o notă relaxată look-ului de școală și asortează un hanorac scurt cu fuste din denim sau blugi la care adaugi o pereche de mocasini, sau botine. Știi ce se asortează perfect cu o zi răcoroasă de toamnă? Un outfit inspirat și compus dintr-un hanorac, o pereche de blugi și un palton lung într-o culoare neutră. 

Orele de sport sunt condiția pentru o sănătate de fier și un corp armonios. Asociază un hanorac fără fermoar sau glugă cu o pereche de colanți, sneakers, sau teniși. Pentru un aer chic, poți înlocui pantofii sport cu o pereche de sandale, sau platforme, iar pe deasupra o jachetă din piele. 

Stilul se învață din primii ani de viață. Fetele învață de timpuriu ce înseamnă moda și încă din copilărie încep să fie atente ca hainele pe care le poartă să fie moderne și comode. Moda feminină este în continuă schimbare și din fericire se pune tot mai mult accent pe croiuri și materiale care asigură confort superior și lejeritate în mișcare. Hanoracele sunt piese ‘must-have care se regăsesc în majoritatea garderobelor pentru fete. Hanoracele sunt elemente basic, ce permit combinații vestimentare inedite și mereu altfel.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton