Nicolae Botgros, primele declarații despre clipele trăite la ATI, când a avut COVID-19: „Aproape nimerești în Iad!"

 Dumba Gabriela
.

Nicolae Botgros s-a vindecat de COVID-19, însă clipele petrecute la ATI, când s-a aflat în cea mai grea fază a infecției cu noul coronavirus l-au marcat. Nicolae Botgros spune că i se părea că se află în Iad, cât timp a fost la ATI.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nicolae Botgros a reușit să se vindece de COVID-19 și le este recunoscător medicilor care l-au îngrijit și fanilor care s-au rugat pentru el. Dirijorul se recuperează acum, dar perioada în care a fost la Terapie Intensivă nu va fi uitată prea ușor.

Nicolae Botgros a mărturisit că deși se află la domiciliu, medicii continuă să-l controleze, pentru ca starea lui de sănătate să fie în siguranță.

Potrivit spuselor lui, cele trei săptămâni petrecute la reanimare au fost un chin, încât nici nu vrea să-și mai aducă aminte de ele.

„Medicii sunt cu controlul pe mine, fac investigații în fiecare zi și sunt acasă. Acasă mă simt foarte bine întotdeauna, sărutări și pace. Eu vreau să vă spun că ce am suferit în cele trei săptămâni la reanimare, nu doresc nimănui. Tratamentul merge bine. Îl fac de acasă. Au fost de groază, nu mai vreau să vorbesc de ele pentru că nu se descriu', a declarat artistul pentru „Antena Stars'.

dirijorul-nicolae-botgros-infectat-cu-noul-coronavirus-se-afla-in-stare-grava-la-spitaldirijorul-nicolae-botgros-infectat-cu-noul-coronavirus-se-afla-in-stare-grava-la-spital

Nicolae Botgros nu-și poate scoate nici acum din cap strigătele de durere ale celorlalți bolnavi, internați și ei la reanimare.

„Sunt niște lucruri că aproape nimerești în iad. Am văzut 24 de bolnavi la reanimare, la Terapie Intensivă, unde auzeam fiecare strigăt al durerii lor', a continuat maestrul Nicolae Botgros.

În același timp, Nicolae Botgros a mărturisit că nu știa exact ce se petrece cu el, spre deosebire de medici și familie. Maestrul a transmis că și-a dat seama de lucrurile îngrozitoare pe care le-a trăit abia după ce și-a mai revenit și a ireșit de la terapie intensivă.

„Mie mi se spuneau mai puține lucruri, era doar o senzație. Dar ce se petrecea cu adevărat eu nu știam. Știau doar medicii, familia și soția. După ce am ieșit de la reanimare de la terapie intensivă, mi-am dat seama că au fost lucruri îngrozitoare', a adăugat celebrul dirijor, citat de Spynews.ro.

Citește și:

Diego Maradona a fost înmormântat la Buenos Aires. Poliția a intervenit cu gaze lacrimongene, după un incident

Alex Bodi, primele declarații din închisoare! Ce spune despre întâlnirea cu milionarul turc: „El pomenea de Bianca”

Ada Condeescu a născut! Actrița a adus pe lume un băiețel: „Fericire pură!'

I-au fost afectați plămânii în proporție de 70%

Nicolae Botgros a declarat că plămânii lui au fost afectați în proporție de 70% din cauza infectării cu coronavirus. Artsitul a trăit o senzație minunată când s-a întors acasă, mărturisind că dacă va fi să moară, vrea să se întâmple în patul lui, nu în unul străin.

„Eu nu știam că aveam plămânii afectați 70%. Îmi venea să sărut tot pământul de la pragul ușii. Abia am așteptat să dorm în patul meu. Dacă o fi să mor, vreau să se întâmple acasă. Nu vreau într-un pat străin', a mai spus Nicolae Botgros.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton