Prințul Harry a fost desemnat cel mai sexy membru al unei familii regale! Mezinul l-a detronat pe fratele său mai mare

 Oana Pantazi
.

Prințul Harry a fost desemnat recent cel mai sexy membru al unei familii regale, cititorii revistei People decizând că nepotul cel mic al Reginei Elisabeta a II-a merită să-i ia locul fratelui său cel mare, Prințul William, în acest top.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Prințul Harry a fost considerat cel mai sexy membru al unei familii regale în 2020, Ducele de Sussex reușind să-și întreacă fratele mai mare, care până recent a deținut acest titlu. În timp ce Prințul William a trecut pe locul al doilea, locul al treilea i-a revenit Prințului Carl Philip al Suediei.

Harry, cel mai sexy prinț și cel mai sexy tată

Soțul lui Meghan Markle nu este, de altfel, la primul succes de acest gen, anul trecut Prințul Harry fiind declarat, tot de revista People, cel mai sexy tată din lume, depășindu-i pe Ryan Reynolds, Ryan Lochte sau Steven Yeun.

Prințul Harry (38) a avut concurență serioasă, printre competitorii săi de anul acesta numărându-se Prinţul Carl Philip al Suediei (41), Prinţul Felix al Luxemburgului (36) şi prinţul Abdul Mateen din Brunei (29).

Prinţul Carl Philip, Duce de Varmland, este al doilea copil şi singurul fiu al Regelui Carl al XVI-lea Gustaf al Suediei şi al reginei Silvia. El a deţinut titlul de Prinț Moștenitor şi prima poziţie în ordinea succesiunii la tron timp de şapte luni, până la schimbarea Legii Succesiunii, prin introducerea sistemului primogeniturii absolute. Ulterior, el a pierdut prima poziţie în favoarea surorii sale mai mari, Victoria, care a devenit Prinţesă Moştenitoare.

Prinţul Felix de Luxemburg este al doilea fiu al Marelui Duce Henri şi al Marii Ducese Maria Teresa. El se clasează pe locul trei în ordinea succesiunii la tron, Ducele Guillaume fiind moştenitorul tronului.

Prinţul Abdul Mateen este unul dintre cei 12 copii, 5 băieţi şi 7 fete, ai sultanului Hassanal Bolkiah, conducătorul Bruneiului.

3Harry-si-Archie-1-13Harry-si-Archie-1-1

Meghan Markle a suferit un avort spontan

Din nefericire însă, bucuria Prințului Harry a fost umbrită de o tragedie prin care el și Meghan Markle au trecut anul acesta și pe care au ținut-o secretă până recent – actrița, însărcinată cu al doilea copil, a suferit un avort spontan. Ducesa de Sussex a vorbit abia recent despre momentul traumatizant, care s-a petrecut în luna iulie. totul s-a petrecut în timp ce se afla în casă, cu fiul lor, Archie, în brațe.

Citește și: Drama care a marcat-o pe Viviana Sposub: „Am fost la un pas să-mi pierd viața. Tot corpul și fața erau pline de răni” / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată fiul Nadiei Comăneci, la 14 ani. Dylan a câștigat primul lui concurs de gimanstică în 2020

Citește și: Ce pensie are Silviu Prigoană, la doar 56 de ani. Suma este mai mare decât salariul președintelui Iohannis

Citește și: Dramele lui Diego Maradona, cel mai mare fotbalist din toate timpurile. S-a născut într-o familie foarte săracă și a consumat droguri, prima oară, la 24 de ani

După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o crampă extrem de dureroasă. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, tonul vesel era într-un contrast puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă.

Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil născut, că îl pierd al doilea. Câteva ore mai târziu, eram pe un pat de spital, ținându-mă de soțul meu. A pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar dicutată prea puțin‘, a dezvăluit Meghan Markle.

Foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton