Cum arată Jennifer Lopez complet goală, la 53 de ani. Ce dietă ține vedeta pentru a se menține ca acum trei decenii

 Dumba Gabriela
.

Dacă în urmă cu doi ani, Jennifer Lopez a pozat goală, dar o bucată de material îi acoperea părțile intime, iată că acum cântăreața a repetat ședința foto. De data aceasta, J Lo nu poartă nimic și tot ceea ce poți exclama vizavi de cum arată corpul ei, la 51 de ani, este „WOW!”. Totuși, s-a lăsat îmbrăcată cu un singur lucru!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Jennifer Lopez i-a lăsat mască pe internauţi după ce a postat pe contul de Instagram o fotografie în care apare goală puşcă. Fotografia a strâns milioane de aprecieri și sute de mii de comentarii.

Toată lumea este de acord că timpul trece … în sens invers pentru Jennifer Lopez. Comparând fotografiile, cea de acum și cea din urmă cu doi ani, putem lesne afirma că JLo arată mai bine la 51 decât la 48. Și asta pentru că artista nu lasă nici o zi să treacă fără sport. Mânâncă sănătos, apelează la cele mai noi tehnici de înfrumusețare, folosește cele mai scumpe cosmetice inventate vreodată și face mult sport. Cumulate, toate acestea dau rezultatul de față, care te face să crezi că JLo a descoperit elixirul tinereții veșnice.

Știi cum e, nu e ușor. Și în perioada acestei pandemii cred că toți am avut un moment în care am fost depresivi sau ne-a fost frică fiindcă nu știam ce o să urmeze', a declarat JLo într-un interviu recent.

jennifer-lopez_16jennifer-lopez_16

Singurul lucru pe care l-a purtat Jennifer Lopez a fost inelul de logodnă primit de la Alex Rodriguez. JLo a anunțat recent că noua ei gamă JLo Beauty va fi lansată pe 1 ianuarie 2021, sub sloganul „Frumusețea nu are dată de expirare.' Jennifer Lopez pregăteşte lansarea unei noi piese, „In the morning” și și-a dorit o prezentare de neuitat pentru ea! Și a reușit! Inclusiv vedete precum Rita Ora nu s-au abținut de la comentarii și au notat simplu: „Legendă”.

https://www.instagram.com/p/CH-3sX9pLzz/

Jennifer Lopez, show incendiar la American Music Awards

Acest clip vine după ce Jennifer Lopez a lăsat pe toată lumea cu gura căscată la gala premiilor American Music Awards, unde a performat ceea ce fanii au numit „unul dintre cele mai sexy momente de la AMA, alături de Maluma. Într-o costumație sexy marca LaQuan Smith, ce lăsa la vedere sânii, abdomenul și un picior în întregime, J.Lo a făcut spectacol alături de Malum

Momentul a fost însă și unul controversat, pentru că anumite voci au semnalat că există prea multe asemănări între momentul lui Jennifer Lopez și cel al lui Beyonce de la premiile Grammy din 2014, când a cântat Drunk In Love. Gala American Music Awards a avut loc la Microsoft Theater din Los Angeles, cu un public restrâns și cu restricții datorate pandemiei de coronavirus, toți cei prezenți în sală fiind testați, potrivit Elle.ro.

Citește și:

Jennifer Lopez arată mai bine acum ca la 30 de ani! Fotografia care a redeschis speculațiile privind operațiile estetice ale artistei

Cum arată fiica lui Jennifer Lopez și a lui Marc Anthony. La 12 ani, copila seamănă perfect cu mama ei

Jennifer Lopez a trecut testul curajului: s-a pozat fără strop de machiaj. Cum arată artista în vârstă de 51 de ani, la primele ore ale dimineții

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton