Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, se mută cu familia la conac. Ce vedetă îl ajută să-și găsească locuința visurilor

 Dumba Gabriela
.

Nicolae al României, nepotul Regelui Mihai, a vizitat recent Câmpulung Muscel și primarul orașului, Elena Lasconi, l-a dat de gol că vrea să-și cumpere un conac în zona. Câmpulung Muscel este una dintre localităţile preferate ale primului rege al României, Carol I.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nicolae al României a vizitat Câmpulung Muscel la jumătatea lunii iunie, iar Elena Lasconi a dezvăluit că motivul principal ar fi acela că își caută o moșie în zonă. Puţină lume mai ştie astăzi că orașul Câmpulungul a făcut multă vreme concurenţă oraşului Sinaia, în ochii lui Carol I, care se pregătea imediat după 1866 să-şi ridice reşedinţa oficială.

Citește și: Ce înseamnă expresia Nihil sine Deo- motto-ul regalității române

Alina-Binder-si-Principele-Nicolae2Alina-Binder-si-Principele-Nicolae2

'Nicolae e un personaj cald, foarte drăguţ şi cu foarte mult bun-simţ. Încercăm împreună să găsim o zonă de împădurire, dar nu va fi uşor, fiindcă există în zonă foarte multe proprietăţi particulare. Poate își va lua o casă de vacanță, aici, la noi', a declarat Elena Lasconi pentru impact.ro.

„Până una, alta căutăm în zonă terenuri, păduri devastate pe care să le împădurim. Știți bine că se ocupă activ nu doar cu plantarea copacilor, ci cu alte numeroase acțiuni concrete de protecție a mediului, fiind vorba despre responsabilitate față de generațiile viitoare, despre copiii și nepoții noștri”, a mai dezvăluit fosta vedetă Pro TV, actualmente primar al orașului Câmpulung Muscel.

Citește și: Cine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut:„A fost dragoste la prima vedere’/ EXCLUSIV

Citește și: Fulgy are din nou probleme cu legea.Poliția s-a autosesizat după ce a fost filmat la volan, fără permis

Citește și: Legătura neștiută dintre Florin Condurățeanu și Dan Diaconescu.Au fost mai mult decât colegi la același post TV

Regele Mihai i-a retras lui Nicolae titlul de 'Principe al României'

Tânărul britanic Nicholas Medforth-Mills, 36 de ani, nepot al Regelui Mihai, s-a mutat la București în 2013. El mai fusese în capitala României în mai 1992, de Paşti, când avea doar şapte ani.

Atunci bunicul său l-a prezentat unei mulţimi entuziaste din balconul Hotelului Continental. Numai că, în august 2015, Regele Mihai I a anunţat, prin intermediul unui comunicat de presă care a luat prin surprindere pe toată lumea, că i-a retras nepotului său, Nicolae, titlul de Principe al României'.

În plus, acesta a fost exclus şi din linia de succesiune la tron, acolo unde ocupa până în acel moment poziţia a treia, după principesa Margareta şi mama ei, principesa Elena.

Documentul a fost semnat de Regele Mihai în data de 1 august, iar decizia a fost luată de Regele Mihai, din motive de 'lipsă de modestie'. Nicolae susţine că nu i-a fost arătat documentul cu pricina şi că nu ştie dacă există semnătura bunicului său pe actul respectiv.

În acea perioadă, Regele Mihai se afla în Elveţia, unde şi-a petrecut ultimii ani de viaţă până la moartea sa, survenită în decembrie 1917. Prinţul Nicolae a avut o scurtă relație cu Nicoleta Cîrjan, pe care a lăsat-o însărcinată, scandalul făcând vâlvă în celebra lui familie. Consilierul privaţii ai Casei Regale au făcut atunci precizări în legătură cu această decizie surprinzătoare.

Trei ani mai târziu, Nicolae avea să se căsătorească cu Alina Maria Binder, la Sinaia, locul reşedinţei regale ridicate de primul rege al României, Carol I. Nicolae și Alina au o fetiță superbă, pe care ambii o răsfață ca pe o prințesă.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton