Andrei Ștefănescu ia în calcul o nouă căsătorie, la scurt timp după al doilea divorț: "Sunt dispus la orice reîncercare"

 Dumitrache Medeea
.

După ce anul trecut a divorțat de mama fiului său, Antonia, acum Andrei Ștefănescu declară că este oricând dispus să o ia de la început și să meargă în fața altarului pentru a treia oară. Iar când vine vorba de divorț, Andrei își asumă greșelile pe care le-a făcut.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andrei Ștefănescu a divorțat până acum de două ori. Cu toate acestea, prezentatorul de la Antena Stars este pregătit să se căsătorească pentru a treia oară.

stefanescu1stefanescu1

Iar când vine vorba despre divorțul de Antonia, Andrei își recunoaște partea lui de vină și își asumă greșelile.

Andrei Ștefănescu se vede căsătorit din nou

Andrei Ștefănescu și Antonia au pus punct căsniciei anul trecut. Acum, artistul mărturisește că este gata să o ia de la capăt și spune că nu ar zice nu unei a treia căsnicii.

Însurătoarea nu îl sperie pe Andrei, deși are două căsnicii eșuate. Artistul este pregătit să facă față noilor provocări și spune că este întotdeauna o persoană optimistă și veselă.

Citește și: Antonia, fosta soție a lui Andrei Ștefănescu și Enzo de la Chefi la cuțite sunt împreună!

Citește și: Ce copil frumos are Andrei Ștefănescu!

Citește și: Cătălin Moroșanu, mesaj emoționant pentru soție, cu ocazia zilei de naștere:

Citește și: Ce tarif are Jador la cântări.

Cum orice om are nevoie de o persoană care să îi fie mereu aproape, Andrei Ștefănescu vrea să se bucure de tot ce-i oferă viața pe plan amoros.

Eu sunt dispus la orice reîncercare, lejer, viața e atât de scurtă, de frumoasă, atât de frumos e să guști de toate experiențele, te repliezi, e nevoia omului de a fi cu alt om. Întotdeauna am fost optimist și vesel', a spus Andrei Ștefănescu la Antena Stars.

Andrei Ștefănescu: „Fiecare are partea lui de vină'

Anul trecut, Andrei Ștefănescu și Antonia divorțau, iar această veste a luat prin surprindere o țară întreagă. Nimeni nu se aștepta ca cei doi să se despartă.

Artistul își asumă partea sa de vină, dar în același timp spune că într-o situație de acest gen nu este numai unul vinovat, ci amândoi au făcut greșeli.

Eu am luat lucrurile exact cum au fost, lucrurile s-au întâmplat, se întâmplă în viața noastră, îmi asum că fiecare are partea lui de vină. Eu învățat din fiecare experiență pe care o am', a spus prezentatorul TV.

Andrei Ștefănescu a mărturisit că una dintre problemele cu care s-a confruntat în căsnicia cu Antonia a fost timpul: „Nimeni nu știe exact ce se întâmplă acolo, ce e în spate. E și timpul o problemă, faptul că nu poți pleca într-o vacanță, o vacanță în adevăratul sens al cuvântului'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton