Unde a făcut Alexandra Stan cununia civilă și ce primar-vedetă i-a cununat: "Nu ne-am dorit să mergem la Primărie"/ EXCLUSIV

 Cica Cristina
.

Unde a făcut Alexandra Stan cununia civilă? Alexandra Stan ne-a povestit, în exclusivitate, despre locul superb în care ea și soțul ei, Emanuel, au ales să facă cununia civilă, în mare secret. Cei doi nu și-au dorit să facă cununia la primărie, motiv pentru care au ales să facă ceremonia în altă parte. Detalii exclusive despre cum s-a petrecut totul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Unde a făcut Alexandra Stan cununia civilă? Alexandra Stan și Emanuel, bărbatul căruia i-a spus „da' după câteva săptămâni, și-au programat cununia civilă pe data de 24 aprilie.

Alexandra Stan: „Ne-am programat cununia civilă la Câmpulung'

Unde a făcut Alexandra Stan cununia civilă? Cei doi au ales Câmpulung, orașul natal al soțului. Astfel, au avut ocazia de a organiza totul în secret. Nu și-au dorit să facă ceremonia la primărie și au fost ajutați ca visul să li se îndeplinească. Reamintim că Elena Lasconi este primar în Câmpulung.

„Noi ne-am programat cununia civilă pe data de 24 aprilie, la Câmpulung, pentru că el este din Câmpulung și pentru că știam că acolo se poate face așa, mai în secret decât în București sau în Constanța, cununia civilă. Am decis să facem acolo și ne-am dorit foarte mult să oficializăm toată ceremonia într-un loc special. Adică nu ne-am dorit să facem la Primărie, așa că am avut o ceremonie foarte frumoasă, susținută chiar de doamna primar din Câmpulung, care este și prietena noastră', ne-a spus Alexandra Stan în exclusivitate.

210567792_971438656751442_7330498583684480271_n210567792_971438656751442_7330498583684480271_n

Unde au făcut Alexandra Stan și Emanuel cununia civilă: „Un loc superb'

Astfel, cei doi au optat pentru Nămăiești unde au avut parte de o ceremonie extrem de specială, într-un loc încărcat de istorie.

„Am făcut la Nămăiești, care este un loc superb, unde există chiar și o icoană făcătoare de minuni. Măicuțele de acolo au fost foarte drăguțe că ne-au permis să facem cununia acolo. Chiar ne-au oferit un spațiu și camera respectivă era plină de manechine. Era, de fapt, un muzeu etnografic, unde se aflau o mulțime de manechine îmbrăcate în ii naționale, în costumul nostru tradițional. Unul dintre costume era chiar vechi din 1700 sau 1800, cea mai veche ie a noastră. A câștigat și premii, a fost chiar premiată atunci când s-a inaugurat Turnul Eiffel. Este un loc plin de istorie și de energie românească, tradițională', a povestit Alexandra Stan pentru VIVA!

Citește și: Alexandra Stan s-a căsătorit în secret!Primele imagini în rochie de mireasă / EXCLUSIV

Citește și: Cine este soțul Alexandrei Stan și cum s-au cunoscut:”A fost dragoste la prima vedere”/ EXCLUSIV

Citește și: Fulgy are din nou probleme cu legea.Poliția s-a autosesizat după ce a fost filmat la volan, fără permis

Citește și: Jorge, totul despre căsnicia fericită alături de o femeie cu 9 ani mai în vârstă:„Am avut și noi momente de cumpănă'/ EXCLUSIV

Unde a făcut Alexandra Stan cununia: „Măicuțele nu știau cum ne îmbrăcăm'

Alexandra și Emanuel au îmbrăcat costume populare, spre surprinderea măicuțelor care i-au așteptat pentru cununie.

Măicuțele nu știau cum ne îmbrăcăm noi și nici noi nu știam că vom ajunge într-un muzeu etnografic. Surpriza a fost când, din instinct, ne-am îmbrăcat și noi tot în costume populare. Când am ajuns acolo și ne-au văzut măicuțele, vă dați seama că au fost foarte uimite', a mai povestit Alexandra Stan.

Alexandra Stan: „Am făcut cununia civilă în cadrul mănăstirii'

Alexandra Stan ne-a mai spus că au fost mai multe coincidențe la cununia civilă, iar la eveniment au participat doar familia și nașii.

„La biserică, în Câmpulung, am făcut cununia civilă, dar am făcut-o în cadrul mănăstirii, adică în camera aceea specială, în muzeul etnografic. Și, culmea, povestea pusă în scenă de manechinele îmbrăcate în ii se numea „Nuntă Aleasă. Multe semne, mai ales că am lansat o melodie care se numește „Aleasa, a relatat Alexandra Stan.

Primăriţa Elena Lasconi a făcut publice imaginile de la cununia civilă a Alexandrei Stan

Elena Lasconi a dezvăluit și ea pe rețelele de socializare că acum două luni Alexandra Stan şi soţul său Emanuel Necatu au venit la Primăria Câmpulung Muscel în costume populare, la eveniment asistând doar câţiva apropiaţi. Primărița care i-a cununat a postat și o serie de fotografii în premieră, cu Alexandra și Emanuel, pe care le puteți vedea în galeria foto a articolului.

„Mr. Saxobeat este din Câmpulung! Mă bucur că, în urmă cu două luni, am oficiat, în secret', căsătoria Alexandrei Stan cu câmpulungeanul Emanuel. Au fost multe lacrimi de bucurie, emoții, atât din partea mirilor, rudelor, dar și din partea mea. Cred că a fost cea mai emoționantă oficiere de căsătorie pe care am avut-o de când sunt primar.

Căsătoria lor nu mai este un secret pentru că tinerii au hotărât acum să facă public acest fapt. Am respectat și respect dorințele oamenilor și cred că faptul că nu a transpirat' nimic despre această căsătorie spune multe. Casă de piatră Alexandra Stan și @emanuelnecatu!”, a scris Elena Lasconi pe Facebook.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE IULIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton