Motivul real pentru care Maria Ciobanu se întoarce în România. Ionuț Dolănescu: „Nu mai cântă, dar...”

 Ifrim Georgiana
.

Ionuț Dolănescu a dezvăluit motivul real pentru care mama lui, Maria Ciobanu, se întoarce în România. De mai mulți ani, artistul este stabilit în Statele Unite ale Americii. În 2012, acesta și-a cumpărat o casă cu etaj aflată într-o suburbie a orașului Orlando, din Florida.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Ionuț Dolănescu, motivul real pentru care mama lui, Maria Ciobanu, se întoarce în România. Într-un interviu recent, fiul regretatului Ion Dolănescu a vorbit despre planurile de viitor și a dezvăluit motivul pentru care mama sa se întoarce în România. În 2017, Maria Ciobanu și-a anunțat retragerea din muzică, fiind diagnosticată cu o formă acută de astm. La recomandarea medicilor, interpreta de folclor s-a mutat în SUA, unde climatul era mai potrivit pentru tratarea bolii sale. Artista a explicat, la vremea aceea, că afecțiunea de care suferă ar fi putut fi provocată de fumul de țigară inhalat la petrecerile la care a cântat de-a lungul vremii.

ionut-dolanescu-1ionut-dolanescu-1

Acum, Ionuț Dolănescu a anunțat că mama sa urmează să se întoacă în România și a explicat motivele care stau la baza acestei decizii. Iată ce a spus cântărețul!

Citește și: Cum și-a împăcat Ionuț Dolănescu părinții, înainte ca tatăl lui să moară:„Am riscat foarte mult'. Nu-și vorbiseră 30 de ani

Citește și: Ionuț Dolănescu se apucă de renovarea casei în care a murit tatăl său.Câți bani investește artistul

Citește și: Cum gestionează Vio de la Stand-up Revolution momentele tensionate în familie: „O supăr constant pe soția mea, cu glumele mele'

Citește și: Simona Secrier, văduva lui Mihai Constantinescu, adevărul despre ultimele luni din viața artistului: „Atunci au început problemele cu inima”

Motivul real pentru care Maria Ciobanu se întoarce în România

Cântărețul a declarat că mama sa se va întoarce în țară în luna august, fiind invitată să participe la o nuntă. Acesta a susținut că Maria Ciobanu nu mai cântă, însă este bine din punct de vedere al sănătății și nu și-a pierdut luciditatea.

„Mama e în America, probabil în luna august va veni în țară, să fie prezentă la un eveniment din familie, la o nuntă în Sibiu. Nu mai cântă, dar mulțumim bunului Dumnezeu că la 85 de ani e sănătoasă, e lucidă', a declarat Ionuț Dolănescu, potrivit impact.ro.

Ionuț Dolănescu renovează casa din Caimatei

Pentru că a obținut autorizația de renovare a vilei din Strada Caimatei, Ionuț Dolănescu a luat hotărărea să investească în această proprietate și să se stabilească definitiv în țară. Costurile renovării s-ar ridica la suma de aproximativ 200.000 de euro, iar artistul estimează că abia la anul vor fi finalizate lucrările.

„Casa din Caimatei e în plină renovare. Fiind o zonă protejată, autorizația de construcție mi-a ieșit foarte greu. Vreau să mai fac o mansardă locuibilă, din podul existent. A trebuit să dăm totul jos până la cărămidă, să retencuim.

Intenționăm să locuim acolo, când o vom termina, dar va mai dura cel puțin până la anul. E o lucrare mare și foarte costisitoare. E mai complicat, la prețurile de acum, mai ales că o renovăm de la zero', a adăugat acesta.

„Lumea e dornică să ne vadă'

Ionuț Dolănescu a declarat că, în acest an, a petrecut numai o lună în SUA, fiind plecat la concerte în străinătate. Acesta a spus că și-a înscris copiii la școli din România, unde a ajuns să petreacă cel mai mult timp în ultima vreme.

„Numai în februarie – martie am fost plecat în America. În lunile ianuarie – aprilie am avut concerte în toată Diaspora, în Franța, Italia, Spania. La Valencia au fost peste o mie de spectatori.

După ani de zile, lumea e dornică să ne vadă. Am stat mai mult în România, copiii sunt acum aici la școală. Fata studiază vioara, la Colegiul de artă George Enescu. Ei sunt talentați, dar vom vedea dacă vor îmbrățișa o carieră, nu se știe ce  vor face în vremurile astea, dar noi îi pregătim', a conchis acesta.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton