Ce dietă ține Ilona Brezoianu de la iUmor. A slăbit rapid 4 kilograme

 Laciu Andreea
.

S-a aflat ce dietă ține, de fapt, Ilona Brezoianu de la iUmor. Chiar vedeta Antena 1 a dezvăluit cum a slăbit rapid 4 kilograme, prezentând o parte din meniul ei zilnic, dar și restricțiile impuse de acest tip de cură de slăbire.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Pe plan profesional lucrurile merg strună pentru actriță. În afară de colaborările deja existente cu Antena 1, acum a ajuns și în finala emisiunii Te cunosc de undeva, împreună cu Florin Ristei. Din păcate, cei doi au pierdut în fața lui Cuza și a lui Emi de la Noaptea Târziu.

dieta-ilona-brezoianu-2dieta-ilona-brezoianu-2

Ce dietă ține Ilona Brezoianu

Conform fotografiilor și mesajelor postate de îndrăgita actriță pe rețelele de socializare, s-ar părea că este vorba despre o dietă disociată, anunță Fanatik. Adică, în fiecare zi pe parcursul acestei cure de slăbire, are voie să consume doar un anumit tip de preparat.

Cu toate că nu i-a fost deloc ușor să reziste tentației, eforturile vedetei au dat roade. Ea a dezvăluit pe InstaStory că așa a reușit să dea deja jos 4 kilograme în ultima perioadă.

Citește și: Cine este Ilona Brezoianu. Actrița este coprezentatoare la X Factor și află tot ce se întâmplă în culisele emisiunii

Citește și: Corina Caragea, după ce s-a spus că s-a căsătorit în secret: „Fetița Corina nu a visat niciodată la rochițe și prinți”

Citește și: Cu ce se ocupă părinții lui Florin Ristei: „Când am auzit…”

Citește și: Iuliana Beregoi a împlinit 18 ani. Și-a serbat majoratul pe scenă, alături de Mario Fresh și Dorian Popa

Mai mult decât atât, a ținut să le dovedească urmăritorilor ei din mediul online că se ține bine de treabă „Stau lângă tentație și îndur', a scris Ilona Brezoianu, după ce s-a filmat lângă o vitrină cu prăjituri.

Într-un alt clip se poate observa că actrița s-a bucurat și de o porție delicioasă de paste: „Am slăbit 4 kilograme cam așa, dacă tot mă întrebați. Azi am voie paste'.

Se pare că nici legumele și lactatele nu lipsesc din meniu, căci într-o altă imagine se poate vedea ce tip de cină a consumat Ilona într-una dintre zilele de dietă: o salată de sezon, cu roșii și brânză.

Ce este dieta disociată?

Dieta disociată pleacă de la ideea că omul are nevoie de o alimentație construită în jurul grupelor alimentare. Asta deoarece organismul uman digeră într-un mod diferit carnea, lactatele, fructele, cerealele și fructele, informează doc.ro.

Grupele alimentare nu trebuie niciodată amestecate. De obicei, în cazul dietei disociate, acestea sunt: lactate, fructe, legume, carne slaba, pește, cereale și ouă. Lactatele trebuie să fie slabe în grăsimi, iar fructele să fie consumate crude, dar trebuie să eviți citricele. Legumele trebuie să fie unele variate, la abur sau la cuptor, fără ulei și fără condimente.

Carnea poate fi de pui sau de curcan, gătită la abur, la grătar sau la cuptor, tot fără ulei și fără condimente, lucru valabil și în cazul peștelui care poate fi somon, păstrăv sau știucă. În cazul cerealelor, acestea pot fi sub orice formă, datorită aportului de fibre, în timp ce ouăle se consumă doar fierte tari.

Vezi şi cu ce poți înlocui pâinea în dietă!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton