Cum arată Codrin, fiul actriței Daniela Nane. Ce facultate a absolvit

 Oana Pantazi
.

Fiul actriței Daniela Nane a absolvit facultatea. La 50 de ani, actrița se poate considera o mamă tânără și fericită. Fiul Danielei Nane, în vârstă de 22 de ani, a terminat recent Facultatea de Relații Economice Internaționale din cadrul ASE. Iată cum s-au fotografiat cei doi și ce relație frumoasă mamă-fiu au!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fiul actriței Daniela Nane a absolvit facultatea. Codrin, fiul actriței Daniela Nane și al omului de afaceri Viorel Popa, i-a dat recent mamei sale toate motivele de mândrie. La 22 de ani, este proaspăt absolvent al Facultatății de Relații Economice Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice, ale cărei cursuri în limba engleză le-a urmat.

15253538_1350250861672736_1328903936514523449_n15253538_1350250861672736_1328903936514523449_n

Cum arată Codrin, fiul actriței Daniela Nane

Au fost zile încărcate de emoții pentru multe vedete din showbiz, Andreea Esca și Daniela Nana numărându-se printre mamele fericite care, anul acesta, și-au văzut copiii absolvenți de facultate. Spre deosebire de alți copii de celebrități, fiul Danielei Nane a ales să urmeze facultatea în România, însă a ales cursurile în limba engleză, absolvind cu brio. Extrem de mândră, mama lui Codrin a postat și prima fotografie de la ceremonia de absolvire, anunânduși fanii că „Avem absolvent ASE REI 2022”.

Citește și: Cum arată Daniela Nane în costum de baie la 50 de ani și ce dietă ține pentru a se menține suplă

Citește și: Fotografii de colecție – Cum s-a schimbat Daniela Nane în ultimii 15 ani

Citește și: Cabral prezintă emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', sezonul 2, la PRO TV. Ce vedete participă la emisiune

Citește și: Anca Țurcașiu a căzut în casă și și-a rupt piciorul, vara trecută: Am avut dublă fractură de rotulă. De atunci, joc un rol șchioapă și în cârje’

Codrin are un viitor luminos în față, au atât mai mult cu cât cochetează cu actoria, având toate șansele să calce pe urmele mamei sale, iar în paralel studiază și Psihologia investigativă. Mai mult, fiul Danielei Nane este pasionat de scrimă, înot și atletism.

Am făcut scrimă opt ani, dar nu mi-a placut la antrenamente. Eu făceam sportul acesta de plăcere, dar nu puteam să sufăr să merg la antrenamente. Eram talentat, dar nu m-a interesat să fac o carieră din asta', a povestit Codrin, în emisiune la Cătălin Măruță.

Ce relație are actrița cu fiul ei

În momentul în care Daniela Nane s-a căsătorit cu Adrian Cioroianu, fiul ei avea 16 ani. Dat fiind că era în perioada delicată a adolescenței, nu ar fi fost exclus să existe probleme odată cu intrarea unui nou bărbat în viața mamei sale. Tot ce și-a dorit însă fiul Danielei Nane a fost ca mama lui să fie fericită, iar lucrurile au mers ca pe roate.

„Pur și simplu am avut o discuție cu Codrin, l-am informat despre intențiile mele. L-a cunoscut pe Adrian, s-au plăcut din prima clipă, e totul așa cum trebuie să fie. Important este că și soțul meu are un băiat cu un an mai mare decât Codrin și acum suntem o familie cu doi băieți mari. Mergem în vacanțe cu ei, nu facem diferențe între unul și celălalt, iar ei nu au nimic de împărțit pentru că sunt foarte buni prieteni. Sunt diferiți ca stil, dar foarte inteligenți, copii buni amândoi', declara Daniela Nane pentru Libertatea.

De altfel, actrița a mărturisit că are o relație foarte bună cu fiul ei. Codrin a devenit un tânăr extrem de responsabil și cu rezultate bune la învățătură, care, pe de altă parte, știe să se și distreze.

„Ne înțelegem foarte bine, avem încredere unul în altul, vorbim orice', i-a mărturisit Daniela Nane lui Cătălin Măruță, anul trecut.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton