Cine este Cosmina Păsărin. A pozat în Playboy și s-a iubit cu George Vintilă

 Miniosu Alexandra
.

Cine este Cosmina Păsărin. După ce Adela Popescu a predat ștafeta, fiind implicată într-un alt proiect, „Sunt celebru, scoate-mă de aici', Cosmina Păsărin va prezenta „Vorbește lumea', la PRO TV. Nu singură, ci alături de alte două vedete din showbiz-ul autohton, Majda Aboulumosha și Emily Burghelea. Iată tot ce nu știai despre Cosmina Păsărin!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cine este Cosmina Păsărin. Cosmina Păsărin e una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc. După ce, în ultima perioadă, s-a ținut cam departe de lumina reflectoarelor, acum, ea le-a pregătit fanilor o mega-surpriză. După ce Adela Popescu a început proiectul „Sunt celebru, scoate-mă de aici', iar Shurubel și Bogdan Ciudoiu au plecat în vacanță, bruneta va prezenta „Vorbește lumea', alături de Majda Aboulumosha și Emily Burghelea.

cosmina-pasarin-1-1cosmina-pasarin-1-1

Cine este Cosmina Păsărin. Cosmina Păsărin s-a născut pe data de 2 octombrie 1982, în București. În prezent, frumoasa vedetă are 39 de ani și se laudă cu o siluetă de invidiat. Bruneta a cunoscut celebritatea încă de la o vârstă fragedă. A cucerit publicul la 18 ani, atunci când a participat la Vara Ispitelor, împreună cu iubitul ei de la acea vreme. În urma experienței de neuitat, a primit apoi și multe propuneri pentru diferite poriecte televizate.

Citește și: Cum se menține în formă Cosmina Păsărin. Secretul siluetei sale:”Am grijă să nu mănânc…”

Citește și: Ce nu suportă Cosmina Păsărin la un bărbat:”Nu îmi place dacă e gelos…”

Citește și: Monica Tatoiu, mesaj acid pentru George Buhnici, după ce a jignit femeile cu vergeturi:„Dacă eram soția lui, îi dădeam una după ceafă'

Citește și: Ce dietă ține Mirela Vaida. Câte kilograme are acum:”Am reușit să slăbesc 1,6 kg în două zile, fără înfometare”

Cine este Cosmina Păsărin

Cine este Cosmina Păsărin. Vara ispitelor a fost una dintre cele mai apreciate show-uri de la PRO TV, difuzat în anul 2001. Emisiunea era foarte asemănătoare cu Insula Iubirii, de la Antena 1. În cadrul acesteia, mai multe cupluri trebuiau să-și testeze fidelitatea, iar filmările au avut loc pe litoral. Cosmina Păsărin i-a cucerit pe telespectatori prin firea ei dezinvoltă, lipsită de inhibiții.

Cosmina Păsărin a demonstrat că este o femeie deschisă, fără rețineri, și când a pozat goală. La fel ca multe vedete din România, și ea a fost, în trecut, pe coperta revistei Playboy și nu regretă, chiar deloc. Vedeta de la PRO TV a făcut furori cu pictorialele ei incendiare în rândul bărbaților și a frânt, cu siguranță, multe inimi.

Cosmina Păsărin a pozat în Playboy

Cine este Cosmina Păsărin. Și acum, la 39 de ani, Cosmina Păsărin arată senzațional. Vedeta a dezvăluit că nu ține cure de slăbire și nici de detoxifiere. În mare parte, gena o ajută foarte mult.

„Mănânc orice, oricând, la orice oră, mă ajută materialul genetic mult. Am făcut și sport în trecut. Am grijă să nu mănânc tot timpul produse alimentare care mă îngrașă.

Am perioade în care nu mănânc carne, 3-4 zile într-o săptămână. Nu am ținut cure de slăbire, nici de detoxifiere', a declarat Cosmina Păsărin, mai demult, conform spynews.ro.

Actrița s-a iubit cu George Vintilă, mai bine de 12 ani

Cine este Cosmina Păsărin. Cosmina Păsărin s-a iubit mai bine de 12 ani cu George Vintilă, cunoscut pentru aparițiile sale de la radio. Acum câțiva ani, aceștia au făcut echipă la Fort Boyard. În prezent, vedeta susține că nu a fost niciodată dornică să se mărite. Aceasta nu a mai avut o relație de aproximativ șase ani.

„Nu mi-am dorit nici la 20 de ani, dar nici acum, să mă mărit. Nu am visat niciodată la o nuntă. Nu am nimic cu persoanele care fac asta, chiar le apreciez, am văzut nunți foarte frumoase. Poate peste doi ani am să întâlnesc bărbatul care o să fie pentru mine și am să spun altceva. Nu mi-am făcut din asta un scop anume. Este și cum îți e sortit de la Dumnezeu. Chiar și când sunt singură cu mine însămi evit să fac portretul unui bărbat perfect.

Nimeni nu își dorește un om iresponsabil sau neasumat lângă el, asta este clar. Îmi doresc un bărbat care să aibă multe calități. Bărbatul perfect nu există, există bărbatul potrivit pentru o persoană și când îl întâlnești simți acest lucru. Eu nu mai am o relație de șase ani', spus Cosmina Păsărin pentru redacția impact-playtech.ro, acum ceva timp.

Ce sfat i-a dat Adela Popescu vedetei de la „Vorbește lumea'

Cine este Cosmina Păsărin. Acum ceva timp, Cosmina Păsărit s-a retras din lumina reflectoarelor. Actrița s-a ocupat o perioadă de organizarea nunților. Se pare însă că nu a putut să stea prea mult timp departe de marea ei dragoste, televiziunea. Bruneta a fost și în trecut prezentatoarea emisiunii „Vorbește lumea', atunci când Adela Popescu se pregătea să devină mamă. Cosmina Păsărin a dezvăluit ce sfat i-a dat acum soția lui Radu Vâlcan.

„În primul rând că platoul are altă față. Îmi plăcea foarte mult cum era și atunci și îmi place foarte mult cum e și în momentul de față. La fel de important este un alt detaliu, faptul că am prezentat atunci într-o altă formulă, în vară. În toamnă, l-am avut ca partener pe unul dintre colegii Adelei.

Eu, practic, i-am ținut locul ei în toamnă. Acum, am două partenere minunate și vesele. Zona în care ne ducem este o zonă super happy, nu spun că până acum nu era cazul de așa ceva, Doamne ferește. Doar că suntem femei, este energia aceasta feminină, este frumos, îmi place mult.

(…) Adela este un om minunat. Știți că ea are alt proiect în momentul de față și practic, noi trei am venit în locul lor. Ei au plecat în vacanță, băieții, Bogdan și Shurubel, iar Adela va începe acest nou proiect. Nu simt presiune. Ar trebui? Nu, deloc chiar. Nu am fost cumva aduse ca să ne comparăm, nici noi între noi, nici noi cu echipa care a fost înainte. Nu asta a fost ideea.

(…) Mi-a spus că va urma o perioadă care nu este chiar ușoară și nu este ușoară, că va fi intensă și așa este, este intensă și gândește-te că noi vorbim acum după primul live, dar că, cu timpul, lucrurile se vor așeza și fix așa se va întâmpla. Țin minte aceste lucruri despre care ea îmi povestea și am trăit aceste senzații anul trecut. Fix când mă obișnuisem, s-a încheiat perioada aceea' , a declarat Cosmina pentru Ego.ro.

Sursă foto: Facebook, Impact

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton