Motivul pentru care Brad Pitt și iubita lui măritată, Nicole Poturalski, s-au despărțit

 Dumba Gabriela
.

Nici bine n-au început o relație, că Brad Pitt și Nicole Poturalski s-au și despărțit. Exista, totuși, o mică problemă între ei, în sensul că Nicole este măritată și are doi copii, dar nu acesta este motivul pentru care povestea lor de dragoste a fost doar un foc de paie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În luna august al acestui an, apăreau primele zvonuri conform cărora Brad Pitt a trecut complet peste divorțul de Angelina Jolie și se iubește cu un fotomodel cu 28 de ani mai tânăr, Nicole Poturalski.

Brad Pitt a fost surprins în compania frumoasei Nicole Poturalski, fără ca actorul să țină cont că topmodela este măritată de opt ani. Nici măcar soțul ei, care, evident, a aflat despre aventura soției sale, nu s-a arătat deranjat de situație. Se speculează faptul că Nicole nu este la prima astfel de aventură extraconjugală, cu acordul soțului ei, mai ales că acesta a declarat că ei au o relație deschisă.

Roland Mary (68 ani) susține că el și Nicole au o căsnicie deschisă și foarte fericită și nu-l deranjează că soția lui se vede și cu alți bărbați. Se pare că Roland își cunoaște foarte bine soția și a avut dreptate să nu facă din țânțar armăsar pentru că Nicole s-a liniștit destul de repede și a renunțat la „moftul” Brad Pitt.

Brad-Pitt-5Brad-Pitt-5

Citește și: Brad Pitt are o nouă iubită, cu 29 de ani mai tânără! Cine este modelul care seamănă izbitor cu Angelina Jolie

Apropiați ai lui Brad și Nicole au declarat că relația lor nu a fost niciodată una serioasă și au stabilit de la bun început să rămână la stadiul de idilă.

„Nu a fost niciodată o relație foarte serioasă așa cum s-a lăsat să se înțeleagă. S-au despărțit de ceva timp', a spus un apropiat al cuplului.

Zilele trecute, Nicole a fost surprinsă la cină cu soțul ei și amândoi se comportau ca și când nu s-a întâmplat nimic ciudat în căsnicia lor.

„Ei încă sunt căsătoriți, însă relația lor este una deschisă. A mai fost căsătorit de mai multe ori și are cinci copii. Nu este interesat de negativitate sau gelozie'., a spus un apropiat al lui Roland Mary.

Citeste si: Nici prin gând nu-i trecea că va fi înșelată de Brad Pitt! Ce i-a spus Jennifer Aniston Angelinei Jolie, înainte ca aceasta să devină amanta soțului ei

Brad Pitt și Nicole Poturalski s-au cunoscut în restaurantul soțului încornorat

Nicole Poturalski și Brad Pitt s-au cunoscut anul trecut chiar la restaurantul lui Roland Mary, unde actorul se afla pentru a promova filmul „Once Upon a Time in Hollywood'.

Brad a întâlnit-o prima dată pe Nicole în august anul trecut la Borchardt, restaurantul soțului ei. Brad Pitt venea la Borchardt de ani buni. Îl cunoaște pe Roland, iar Nicole era acolo când el a venit să-și sărbătorească noul film (Inglorious Bastards – n. red.). Brad a făcut cunoștință cu Nicole, iar aceasta i-a dat numărul. Nicole călătorește mult în interes de serviciu, așa că aceasta l-a contactat pe Brad când a ajuns în Los Angeles, a declarat un prieten de-al lui Nicole pentru MailOnline

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton