Tom Jones și-a asigurat părul de pe piept pentru 7 milioane de dolari! TOPUL vedetelor cu cele mai scumpe corpuri din showbiz

 Dumba Gabriela
.

Fie că este vorba despre picioare, posterior, păr sau zâmbet, vedetele cheltuie averi pentru a-și asigura acele părți ale corpului care le aduc celebritate și, implicit, bani. Spre exemplu, Tom Jones și-a asigurat pentru 7 milioane de dolari părul de pe piept.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce ar fi Roger Federer fără brațele sale, Cristiano Ronaldo fără picioarele lui sau Miley Cyrus fără limba pe care o scoate atât de des?, se întreabă references.be. Pentru unii, aspectul este chiar inima businessului și cea mai mică degradare a lui ar însemna sfârșitul.

1. Jennifer Lopez

J Lo a fost împăcată cu formele ei curbate și mândră de posteriorul bombat, care au propulsat-o în topul celor mai frumoase femei din lume. Astfel, pentru a-și pune la adăpost „avuțiile”, J. Lo. și-a asigurat posteriorul pentru 27 milioane de dolari.

2. Christiano Ronaldo

Fotbalistul și-a asigurat picioarele cu suma de 195 milioane de dolari, fiind mereu predispus să își accidenteze picioarele pe terenul de fotbal din cauza vitezei de alergare după minge sau atacurilor colegilor de pe teren, potrivit kfetele.ro.

3. Mariah Carey

Fost ambasador într-o renumită campanie pentru un brand celebru cu produse de epilare, a trebuit să își asigure picioarele pentru suma de 70 milioane de dolari. Ulterior și-a asigurat și vocea cu încă 35 milioane de dolari.

4. Kim Kardashian

Kim Kardashian face bani și din piatră seacă, însă punctul ei forte îl reprezintă posteriorul. De aceea, l-a și asigurat pentru 21 milioane de dolari.

5. Julia Roberts

Celebră pentru zâmbetul ei strălucitor si atipic, Julia și l-a asigurat pentru 30 de milioane de dolari.

6. Rihanna

Cântăreața a ales să își asigure picioarele cu suma de 1 milion de dolari. Într-un interviu a menționat că are o obsesie pentru posteriorul ei și pentru picioare.

7. Madonna

Madonna a considerat că partea corpului ei cea mai importantă este bustul. Astfel, ea a solicitat să și-l asigure pentru suma de 12 milioane de dolari. Compania de asigurări a menţionat că suma este mult prea mare și a luat în calcul doar 2 milioane de dolari. 

8. Jucătorul de fotbal american Troy Polamalu, poreclit ‘părul de foc’, și-a asigurat podoaba capilară pentru 1 milion de dolari. Părul lui are aproape 1 m și îl poartă în semn de omagiu adus originilor sale din Samoa.

9. Gene Simmons, pe numele său real Chaim Witz, basist și unul din cântăreții grupului de hard rock Kiss, și-a asigurat limba pe 1 milion de dolari. El reprezintă demonul care aruncă foc și sânge, iar limba sa de…17 cm i-a adus celebritate.

MadonnaMadonna

10. Keith Richards, chitaristul grupului Rolling Stones, și-a asigurat degetul mare pentru 1,6 milioane de dolari.

11. America Ferrera, alias ‘Ugly Betty’, și-a asigurat zâmbetul pe 10 milioane de dolari.

12. Dolly Parton, ‘regina muzicii country’, și-a asigurat faimosul piept pentru 3,8 milioane de dolari.

13. Claudia Schiffer și-a asigurat toată fața la prețul de 5 milioane de euro.

Picioarele sunt însă partea corpului cel mai des asigurată de vedete: David Beckham de 70 milioane, Michael Flatley de 40 milioane, Heidi Klum de 2,2 milioane de euro, iar Tina Turner de 3,2 milioane de euro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton