Constantin Zamfirescu a fost externat, după operația de cancer. Cum se simte actorul din serialul Trăsniții: „De mâine încep o nouă viață”

 Lupescu Anca
.

Constantin Zamfirescu, cunoscut drept Gogoașă din Trăsniții, a fost operat după ce a fost diagnosticat cu cancer la rinichi. Actorului i-a fost extirpat rinichiul, iar acum a fost externat din spital. El a spus că se simte bine după operație și că abia așteaptă să înceapă o nouă viață.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

„Am ajuns acasa. Azi ma odihnesc, dar de mâine îmi încep noua viață', a scris Constantin Zamfirescu în urmă cu puțin pe pagina sa de Facebook. Actorul din Trăsniții le-a transmis un mesaj de mulțumire prietenilor săi de pe Facebook, care i-au fost alături și i-au dat mesaje în aceste momente dificile.

„Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați implicat în acest caz, în donarea de sânge, care mi-ați transmis mesaje de încurajare. Nu e deloc ușor să afli o asemenea veste, ca cea care m-a marcat pe mine în aceste zile și credeți-mă, am văzut disecția rinichiului și m-am speriat. Mai aveam puțin și puteam ajunge într-o situație mult mai grea. Vă rămân fidel, rămân fidel bunăvoinței voastre și mă înclin în fața voastră. Cu ajutorul vostru și al bunului Dumnezeu am traversat și acest moment delicat. Și vom mai trece și peste un altul, și peste un altul, fiindcă împreună suntem mai puternici. Mă înclin și ne vedem acasă!', le-a transmis Constantin Zamfirescu urmăritorilor săi, printr-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Constantin Zamfirescu, „Costel Gogoașă' din Trăsniții, diagnosticat cu cancer.Apelul disperat al actorului

Constantin Zamfirescu, diagnosticat cu cancer

Constantin Zamfirescu a luat prin surprindere pe toată lumea atunci când a anunțat că a fost diagnosticat cu cancer la rinichi. El a suferit o operație de urgență, luni, 26 octombrie, care a decurs foarte bine. Înainte, actorul le-a cerut ajutorul oamenilor, pentru că avea nevoie neapărat de sânge.

Citește și: Drama neștiută a lui Constantin Zamfirescu, actorul din serialul Trăsniții, care se luptă cu cancerul:a suferit un AVC și i-a murit un copil

„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine și spitalul Carol Davilla. Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei. Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea.”, a scris Constantin Zamfirescu pe pagina de Facebook.

Citește și: Inevitabil va fi bine! Cum au hotărât Andra și Cătălin Măruță ca Eva și David să devină persoane publice:„Sunt dezinvolți în fața camerelor. Dacă ei vor să filmăm, filmăm. Dacă nu, nu.’ / EXCLUSIV

prima-fotografie-cu-actorul-constantin-zamfirescu-dupa-operatie-gogoasa-a-fost-diagnosticat-cancer-61249prima-fotografie-cu-actorul-constantin-zamfirescu-dupa-operatie-gogoasa-a-fost-diagnosticat-cancer-61249

Constantin Zamfirescu, probleme de sănătate încă din copilărie

Costel Gogoașă din Trăsniții a avut probleme de sănătate încă de la o vârstă fragedă, în urma cărora nu s-a recuperat niciodată complet.

Citește și: Anda Adam spune adevărul despre operațiile estetice și ce o mai nemulțumește la fizicul său:„M-am obișnuit cu ideea că trebuie să…’/ EXCLUSIV

În copilărie, a suferit un accident vascular, care i-a lăsat sechele pe viață.

„M-am săturat! Sunt o persoană cu handicap. Nu-mi e rușine să afirm asta, pentru că nu e alegerea mea. Am fost vârât cu forța în această lume și am crescut cu ideea că sunt deosebit de ceilalți. Deosebit în rău. Un copil care nu puteam alerga la fel de repede ca ceilalți, nu prindeam mingea la fel de bine, nu știam să driblez, să jonglez. Eram postat doar în poartă, ținta șuturilor bombă. Sunt stângaci. Stângaci, nu neîndemanatic, pentru că toată partea mea dreaptă este bușită.. Deosebit în rău, a menționat Constantin Zamfirescu în urmă cu ceva vreme.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton