Motivul pentru care Bebe Cotimanis nu s-a căsătorit cu iubita lui, Iulia Dumitru: „Nu este ușor de trăit cu mine”

 Ifrim Georgiana
.

Motivul pentru care Bebe Cotimanis nu s-a căsătorit cu iubita lui, Iulia Dumitru. De aproximativ 5 ani, cunoscutul actor formează un cuplu cu Iulia Dumitru. Cei doi s-au cunoscut la teatru și s-au mutat împreună după doi ani de relație. În mai multe rânduri, aceștia au fost întrebați dacă au de gând să facă pasul cel mare. Într-un interviu televizat, Bebe Cotimanis a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit încă. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

După ce a divorțat de fosta soție, Bebe Cotimanis și-a refăcut viața alături de Iulia Dumitru, o actriță mai tânără decât el. Cei doi s-au cunoscut la teatru și formează un cuplu de aproximativ 5 ani. Într-un interviu mai vechi, actorul susținea că a simțit-o pe Iulia ca fiind trimisă din partea mamei lui. După trei ani de relație, aceștia și-au cumpărat o locuință în Pitești, pe care actrița a descris-o drept „un soi de han în pădure'.

beb9beb9

Motivul pentru care Bebe Cotimanis nu s-a căsătorit cu iubita lui, Iulia Dumitru. Într-un interviu televizat, actorul de dezvăluit motivul pentru care nu a făcut pasul cel mare cu partenera lui. Acesta a recunoscut că nu este ușor să aibă un parteneriat, având în vedere că este o fire impulsivă.

Citește și: Bebe Cotimanis a fugit de acasă la 14 ani. Care a fost motivul:”Eram obsedat”

Citește și: Cum și-a câștigat Bebe Cotimanis primii bani, în copilărie:„Mama era croitoreasă, rochiile pentru Irina Loghin le proba pe mine'

Citește și: Diana Dumitrescu și soțul ei au fost la un pas de divorț, după ce au devenit părinți:„Ne certam pentru că…'

Citește și: Paul de la Mireasa a găsit poze indecente în telefonul iubitei sale, Roxana:„Să-ți fie clar că nu mă însor aici'

Motivul pentru care Bebe Cotimanis nu s-a căsătorit cu iubita lui, Iulia Dumitru

După două căsnicii care n-au mers, se pare că actorul nu intenționează să mai facă pasul cel mare. Acesta a susținut că nu a luat încă legătura cu un ofițer de stare civilă și a subliniat că nu e ușor pentru o femeie să fie cu el într-o relație, având în vedere că are o personalitate mai dificilă.

„Nu știu, nu am vorbit cu ofițerul, nu am găsit ofițerul. Sunt un tip implusiv, nu este ușor de trăit cu mine. Prietenii și familia au ajuns să mă cunoască', a susținut Bebe Cotimanis pentru Antena Stars.

„Eu sunt spectator pentru ea'

Pe lângă faptul că formează un cuplu, Bebe Cotimanis și Iulia Dumitru colaborează și pe plan profesional. Actorul a susținut că acesta este unul dintre avantajele relației lor, având în vedere că se sfătuiesc și se susțin reciproc.

„Mie-mi pare foarte bine, pentru că ne putem îndrepta, ne putem coordona, ne putem înțelege. Eu sunt spectator pentru ea, ea este spectator pentru mine', a adăugat actorul.

Cum s-au cunoscut cei doi

În urmă cu ceva timp, Iulia Dumitru a oferit câteva declarații despre începutul poveștii de dragoste cu Bebe Cotimanis. Se pare că cei doi actori s-au cunoscut la teatru, în timpul repetițiilor pentru piesa „Romeo și Julieta'. Iubita actorului a mărturisit că a fost dragoste la vedere, în ciuda nesiguranței pe care a avut-o la început.

„Ne-am cunoscut în teatru. Am început repetițiile la «Romeo și Julieta» și ne-am văzut și asta a fost. Eu îl văd cel mai frumos bărbat din lume, înseamnă că e iubire. (…) A fost chiar ezitare din partea mea la început', a spus Iulia Dumitru în cadrul emisiunii „Vorbește lumea'.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton