Ana Bodea, actrița principală din serialul Lia, a ajuns pe perfuzii, înainte de lansarea serialului: "Uneori simt că este dificil"

 Radulescu Ruxandra
.

Ana Bodea, actrița principală din serialul Lia, a ajuns la perfuzii și era cât pe ce să rateze evenimentul de lansare al noii producții. Ruxandra Ion a fost cea care oferit detalii despre incidentul pe care l-a întîmpinat Ana Bodea. Vedeta serialului românesc de pe Antena 1 a relatat cum a fost experiența de a lucra la acest serial, alături de alți actori români consacrați și ce anume a atras-o la personajul pe care îl interpretează.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ana Bodea, actrița principală din serialul Lia, este absolventă a Facultății de Artă Teatrală și Cinematografică. Șansa de a juca într-o producție semmnată Ruxandra Ion a fost un moment foarte important pentru cariera ei, mai ales că tânăra actriță deține rolul principal.
Serialul „Lia, soția soțului meu” a avut premiera la Snagov, însă cea care a întârziat a fost tocmai Ana Bodea. Colegii ei s-au temut că poate colega lor a pățit ceva, iar intuiția lor a avut dreptate. Ruxandra Ion a precizat că, într-adevăr, Anei Bodea i s-a făcut rău, deoarece tocmai se întorcea de la un alt proiect la care lucra. Medicii au intervenit și i-au pus o perfuzie artistei, iar aceasta și-a revenit la timp.

cine-este-ana-bodea-8cine-este-ana-bodea-8

Ana Bodea, actrița principală din serialul Lia

Ana Bodea a declarat că este obișnuită de mică să repete ore în șir, mai ales că a urmat și cursurile celebrei școli de balet Balșoi, din Moscova. Serialul Lia a fost totuși o provocare care a solicitat-o foarte mult din punct de vedere emoțional. Ana Bodea a reușit să facă față și să evolueze cu fiecare scenă pe care a filmat-o. Vedeta s-a declarat recunoscătoare de a avea șansa să facă parte dintr-o producție atât de complexă. Ana Bodea i-a avut drept colegi de platou, pe actrița Kira Hagi, dar și pe veteranul serialelor românești, Vlad Gherman.

Citește și: Când începe serialul Lia, la Antena 1. Horațiu Mălăele, Kira Hagi și Bebe Cotimanis, în distribuție

Citește și: Mădălina Craiu, alias Ilinca Anghel, dezvăluie cum e atmosfera la filmările pentru serialul Clanul: „Am văzut-o pe Carmen plângând până la cinci ore încontinuu' / EXCLUSIV

Citește și: Karmen joacă în serialul Clanul, de la Pro TV! Ce rol are fiica lui Adi Minune: „E un semn de la Dumnezeu”

Citește și: Carmen Tănase, despre personajul Luminița Achim din serialul Clanul: „E genul de femeie trecută prin viață”

'Pentru mine, deși am fost obișnuită de mică să stau zile întregi la repetiții, acest proiect reprezintă o mare provocare, mai ales că un astfel de personaj trece printr-o gamă largă de trăiri şi sentimente. Fiind la începutul carierei mele de actriță, uneori simt că este dificil să mă transpun în toate situațiile prin care trece Lia, mai ales că sunt ipostaze prin care majoritatea oamenilor nu au trecut niciodată. În același timp, toate aceste încercări îmi reamintesc cât de frumos și de interesant este drumul pe care mi l-am ales şi sunt recunoscătoare că am ocazia să fac parte din acest proiect!', a menționat Ana Bodea pentru Fanatik.ro.

Ana Bodea, actrița principală din serialul Lia, este la primul său rol

Ana Bodea, cea care deține rolul principal în serialul Lia, ce va fi difuzat pe Antena 1, se află la primul ei rol într-o producție majoră. Cu toate acestea, actrița a mărturisit că există elemente comune între ea și personajul principal pe care îl interpretează.

Personajul pe care îl interpretez, Lia Călin, este, în primul rând, o tânără puternică, ambiţioasă, care a trecut prin multe încercări. Cel mai important pentru mine a fost faptul că atât doamna Ruxandra Ion, cât și scenariștii, au venit cu ideea de a crea o punte între mine și Lia, aducând în povestea ei multe situații prin care am trecut și eu', a precizat Ana Bodea, pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton