Motivul incredibil pentru care Regina Elisabeta a II-a a fost nevoită să închidă barul de la Buckingham. Ce prejudicii i-au adus angajații

 Oana Pantazi
.

Chiar dacă e greu de crezut, în interiorul Palatului Buckingham a existat un bar unde se serveau băuturi alcoolice! În cele din urmă însă, Regina Elisabeta a II-a a fost nevoită să-l închidă. Iată motivul!

În scurt timp, postul TV Channel 5 va difuza un serial de patru episoade, Secret Of The Royal Palaces, și, evident, prima parte va fi centrată pe Palatul Buckingham, ale cărui povești mai puțin cunoscute vor fi deconspirate.

Printre detaliile dezvăluite în cadrul documentarului se află și câteva informații ce constituie sarea și piperul întregii filmări. Dick Arbiter, fost ofițer de presă al Reginei, a povestit că, acum ceva vreme, la Palatul Buckingham a existat un bar, dar că, între timp, a fost desființat.

Angajații de la Palatul Buckingham se îmbătau prea rău!

Motivul? Regina, deși bea și ea din când în când câte un gin sau un Dubonnet, a fost deranjată de faptul că angajații Palatului Buckingham „se îmbătau prea rău” și ajungeau să plece de acolo destul de „șifonați”, așadar s-a dispus închiderea barului.

În schimb, în interiorul Palatului a fost instalat un ATM, dar nu este prea clar dacă suverana l-a folosit vreodată, deoarece, mai mult ca sigur, nu are nevoie de bani lichizi decât în rare ocazii, iar atunci, de furnizarea sumelor cash se ocupă valetul ei. Elisabeta a II-a are de obicei hârtii de valoare mică în poșetă, bani pe care îi lasă la biserică, în cutia pentru donații…

Reședința Reginei are 775 de camere

Documentarul găzduit de postul TV Cannel 5 prezintă toate palatele regale și în el vor apărea și detalii noi despre Castelele Windsor, Balmoral și Clarence House, acestea fiind dezvăluite de către observatori regali, foști ofițeri de presă, dar și de către Grant Harrold, fostul valet al Prințului Charles și al Camillei.

Reședința Reginei a fost construită în anul 1703 de către Ducele de Buckingham și a fost extinsă ulterior. Atât de mult, încât acum la Buckingham lucrează 188 de angajați! Numărul lor nu mai pare însă chiar atât de mare când afli că Palatul are 775 de camere, 52 de dormitoare și 78 de băi!

Foto: Hepta, Northfoto

Palatul Buckingham – 2019, ceremonia Trooping The Colour ce marchează ziua de naștere a suveranei. Anul acesta, Elisabeta a II-a a împlinit 93 de ani.Palatul Buckingham – 2019, ceremonia Trooping The Colour ce marchează ziua de naștere a suveranei. Anul acesta, Elisabeta a II-a a împlinit 93 de ani.

Vezi şi Palatul Buckingham – curiozități și obiective de vizitat! 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton