Mihai Mitoșeru a păstrat legătura cu Noemi, după ce a anunțat public despărțirea: "Nu și-a luat hainele de acasă"

 Pirvu Cristina
.

Acum aproximativ două săptămâni, Mihai Mitoșeru a surprins când a anunțat despărțirea de Noemi. Era în plan să facă nunta, dar iată că se pregătesc de divorț. Cu toate acestea, cei doi încă țin legătura. 

Mihai Mitoșeru a anunțat că a vorbit la telefon cu Noemi, cea care îi este încă soție. Ea nu și-a luat încă hainele din casa lui, așadar, prezentator nu exclude ideea de a se împăca.

„Am mai vorbit, dar la telefon. Acum, nici nu știu ce să spun. Nu știu dacă ne mai putem împăca, dar nu zic nici că ar fi imposibil, este o încercare a noastră. Oricum, chiar dacă Noemi s-a mutat de ceva vreme la mama ei, în că nu și-a luat hainele de la mine de acasă. Probabil că le va lua, acum este, probabil, prea ocupată cu munca ei de însoțitoare de zbor și e prea obosită când se întoarce acasă”, a spus Mihai Mitoşeru pentru wowbiz.ro

Momentan, prezentatorul de la Kanal D are mai mult timp pentru el, iese des cu prietenii. Se pare că este și destul de curtat, anumite domnișoare i-au făcut avansuri.

„Zilele trecute am fost la un fotbal cu amicii mei, am băut o bere după… Am timp și mă ocup de mine, voi vedea ce aduce viitorul. Nu, nu îmi pun acum problema unei alte relații, chiar dacă nu pot spune că nu am primit oferte în această direcție”, a mai spus Mihai Mitoşeru.

Mihai Mitoseu si Noemi 1Mihai Mitoseu si Noemi 1

Mihai Mitoșeru, prima apariție la un eveniment după anunțul divorțului de Noemi

Mihai Mitoșeru a acceptat invitația noastră de a participa la VIVA! Influencers Party! Puțin după ora 19.30, acesta a ajuns la Parklake, unde mai multe vedete și influencers făceau poze la panou.

Acesta a ales să îmbrace o cămașă colorată și a avut la purtător și zâmbetul pe care cu toții îl cunoaștem. Chiar săptămâna trecută s-a aflat că divorțează de Noemi, cea care i-a fost alături 13 ani . La petrecere, acesta a venit însoțit de Oana Roman, buna lui prietenă.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton