Cum arată Mr. Bean la 64 de ani. Actorul Rowan Atkinson are părul alb şi este total schimbat!

 Dumba Gabriela
.

Actorul Rowan Atkinson a împlinit 64 de ani în ianuarie, anul acesta şi este total schimbat faţă de cum îl ştiu cei care l-au îndrăgit pentru rolul Mr. Bean, în anii ’90. Comicul britanic are părul alb, ceva mai multe riduri şi poartă ochelari, dar privirea este neschimbată.

Rowan AtkinsonRowan Atkinson

De la 1 ianuarie 1990, când a fost difuzat primul episod al serialului de comedie Mr. Bean şi până astăzi, nimeni nu-l asociază pe actorul Rowan Atkinson cu alt personaj, indiferent de rolurile pe care le-a mai avut ulterior.

„Întotdeauna l-am considerat pe Mr. Bean drept un personaj fără vârstă şi aş prefera să fie amintit mai ales ca un personaj de 30 sau 40 de ani.', spunea actorul Rowan Atkinson despre personajul său celebru.

În cei cinci ani de difuzare, seria a avut audiențe mari, incluzând 18,74 milioane de telespectatori pentru episodul din 1992, „Pericoul cu Mr. Bean'. Serialul a primit multe premii internaționale, între care Trandafirul de aur. Show-ul a fost vândut în peste 200 de țări. Au urmat două filme, Mr. Bean și Vacanța lui Mr. Bean și un serial de animație.

Anul acesta, Rowan Atkinson a anunţat că renunţă la actorie pentru un an şi a mărturisit ce l-a determinat să ia această decizie: vrea să stea acasă cu fetiţa lui cea mică, Isla, născută în decembrie 2017.

Daily Mail a scris că Rowan a luat această decizie pentru a-i permite partenerei sale, actriţa Louise Ford (35 de ani), să îşi ducă la bun sfârşit proiectele pe care le are. „Urmează să am grijă de bebeluşul Bean, în timp ce Louise are şansa să se concentreze pe actorie, le-ar fi spus actorul apropiaţilor.

Rowan Atkinson mai are doi copii, Benjamin (26 de ani) şi Lily (24 de ani), din mariajul cu prima sa soţie, Sunetra Sastry (62 de ani), de care a divorţat în 2014.

 

 

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton