Cum arată mormântul Corneliei Catanga, la un an de când a murit: „I-am îndeplinit ultima dorință”

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată mormântul Corneliei Catanga, la un an de când a murit. În luna martie a anului trecut, cântăreața a trecut în neființă, fiind diagnosticată cu Covid-19. Din cauza comorbidităților și a stării critice, aceasta a decedat la o zi după ce a fost internată la Spitalul Universitar de Urgență București.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cornelia Catanga a fost înmormântată la Cimitirul Ghencea și a fost condusă pe ultimul drum de către soțul și fiul ei. Din cauza contextului pandemic, familia regretatei artiste nu a putut să-i ofere o înmormântare așa cum se cuvine. Diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus, cântăreața a fost sigilată în cosciug. La un an și patru luni de la decesul acesteia, soțul și fiul artistei au făcut demersurile necesare pentru deshumarea acesteia și i-au amenajat locul de veci. Din ziua în care și-a înmormântat soția, Aurel Păduraru a recunoscut că trăiește cu un mare regret.

cornelia-catanga-1-1cornelia-catanga-1-1

Artista a fost una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică lăutărească din România, iar moartea sa a îndoliat o țară întreagă. Iată cum arată mormântul Corneliei Catanga, la un an de când a murit!

Citește și: Aurel Pădureanu, mesaj tulburător în ziua în care Cornelia Catanga ar fi împlinit 64 de ani:”Nici acum nu ne putem reveni”

Citește și: Cum a visat-o Aurel Pădureanu pe regretata Cornelia Catanga:„A venit lângă mine și mi-a zis…'

Citește și: Cuzin Toma, fotografiat cu o femeie misterioasă.Prima reacție a lui Firicel din Las Fierbinți, după ce au apărut imaginile: „Este…”

Citește și: Cum arată Rita Mureșan, după ce a reușit să slăbească enorm, din nou:„Prin suferință'

Cum arată mormântul Corneliei Catanga, la un an de când a murit

Familia artistei a strâns suma de 8500 de euro pentru a-i îndeplini ultima dorință. Deși a fost vorba despre un efort financiar uriaș din parte soțului și fiului acesteia, cei doi au amenajat două cripte din beton. Pentru că a suferit de fobie de insecte, artista nu și-a dorit să fie înmormântată direct în pământ.

„Mă bucur că am reușit să îi fac Corneliei mormântul, să fie așa cum merită o mare artistă cum a fost ea. I-am îndeplinit ultima dorință. Acum are un loc de veci așa cum și-ar fi dorit.

Dacă a murit în condițiile acelea și a fost îngropată în condițiile de atunci cu COVID-ul, măcar atâta satisfacție să am. Conform protocolului COVID-19, am fost obligat să o îngrop ca un câine, într-un sac.  Dar i-am pus atunci hainele de înmormântare lângă ea.

Acum, sicriul nu mai este direct pe pământ, ci pe beton. Am făcut acolo două cripte. Cornelia avea fobie de insecte și nu voia să fie înmormântată direct în pământ. Și nu mai spun cât pământ s-a scos de pe ea, din groapă. Am dezgropat-o în martie, să-i pot face lucrarea de la mormânt! M-a ajutat domnul Adriean Videanu', a declarat Aurel Pădureanu pentru fanatik.ro.

„Cornelia a presimțit că va muri'

Soțul Corneliei Catanga a mărturisit că, de la înmormântarea acesteia, nu a putut să doarmă, știind că nu are parte de un loc de veci așa cum s-ar fi cuvenit. Acesta a mărturisit că artista a presimțit că va muri, fiind motivul pentru care nu a dorit să meargă în spital.

„Și așa nu am putut să dorm aproape un an, că știam că e acolo în pământ, în condițiile acelea! O visez mereu și azi. Alexandru la fel. Nu avem liniște, ea era puterea noastră! Mergeam pe stradă și umblam de unul singur de durere. E o durere care nu ne va trece niciodată.

Cornelia a presimțit că va muri, poate de aceea nu a vrut să meargă la spital. Dar și dacă nu o duceam, iar nu era bine. Nu știu cum ar fi fost mai bine. Pandemia mai mult ne-a înrăit. Oamenii nu mai sunt ca înainte. Mulți nu ne mai caută. Dacă era Cornelia să vezi cum sunau, să îi ia la evenimente', a adăugat soțul artistei, conform aceleiași surse.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton